<

The Hardkiss презентували новий україномовний трек про кохання «Все було так»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 24.11.2020 / Борщ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Один із найпопулярніших українських гуртів The Hardkiss у вівторок, 24-го листопада, презентував кліп на нову пісню «Все було так». За пів дня після прем’єри відео переглянули майже 90 тисяч разів.

Солістка колективу Юлія Саніна бере участь у “Танцях з зірками” і активно готується до фіналу проєкту. Проте у насиченому графіку вона знаходить час і для музики. Зокрема, на офіційному ютуб-каналі The Hardkiss презентували нову відеороботу, – передає Канал 24.

Музиканти жодним чином не прокоментували нову роботу, а лише представили ролик прихильникам. Головними героями кліпу стали Юлія Саніна та її чоловік, креативний продюсер та гітарист гурту Валерій Бебко. В кадрі вони показали щирі почуття, проникливі погляди, романтичний поцілунок.

По-особливому емоційними є моменти в автомобілі. Чорно-білі кольори додають їм пристрасті. Також запам’ятовується момент, де Юлія та Валерій зображені посеред пшеничного поля, лежачи на автомобілі. Це перша відеоробота гурту, де подружжя поставало, як пара. Вони не соромилися показувати почуття на камеру.

Вкінці кліпу зіркові батьки показали свого сина Данила, який мило усміхався на камеру. Юлія Саніна завершила музичну розповідь чуттєвими словами.

Лише раз на 100 років небо народжує двох людей з однією душею. І відпускає їх у чистий, вільний політ. Нам пощастило. Я люблю тебе,
– з ніжністю сказала співачка.

The Hardkiss – “Все було так”: дивіться відео онлайн




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *