<

TAYANNA і LAUD записали спільну пісню «Без тебе»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 26.05.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Українські виконавці TAYANNA і LAUD порадували шанувальників несподіваним дуетом. Співаки записали спільний сингл «Без тебе».

Артисти представили спільну ліричну композицію українською мовою під назвою “Без тебе”, яка вперше пролунала під час презентації нової концертної програми TAYANNA “Фантастична жінка”, – пише ТСН.

Інтерес до спільної композиції був настільки великий, що менеджмент артистів обопільно вирішив продовжити співпрацю і випустити сингл.

“Ця пісня про гордість, яка заважає людям зізнатися в їхніх почуттях. Тому ми залишаємося одні і спимо в порожній і холодній постілі, але подумки молимося за кохану людину”, – прокоментувала TAYANNA.

Офіційна прем’єра пісні відбулася 24 травня у прямому ефірі “Сніданку з 1+1”. Це перша дуетна робота співачки у творчій кар’єрі.

“Ми з Танею знайомі вже років десять. Мені завжди подобався її голос, у неї дуже яскравий і виразний тембр, мені завжди було цікаво попрацювати разом. Пам’ятаю, на першій репетиції до її сольного концерту я взяв гітару, і ми почали імпровізувати, що переросло у справжню магію. Сподіваюся, слухачам пісня “Без тебе” сподобається також, як вона подобається нам”, – розповідає про співпрацю LAUD.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *