<

Співачка Roxolana випустила нову пісню «Не бійся»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:34 | 23.07.2022 / Борщ / , /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Львівська співачка і сонграйтерка ROXOLANA випустила пісню, в якій закликала українців не боятися і вірити в перемогу України.

Відео опублікували 21-го липня — через тиждень після ракетного обстрілу у Вінниці.

Учасники команд ROXOLANA та LAUD 14-го липня потрапили під ракетний обстріл у Вінниці. Усі вони отримали поранення, один із них загинув — звукорежисер співачки Євген Коваленко.

Пісню «Не бійся» співачка написала у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді так і не наважилась її випустити. За словами ROXOLANA, їй здавалось, що в такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих і життєрадісних композицій. Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до власної пісні.

«Після теракту у Вінниці, де загинув наш Женя, я не розуміла, як далі співати. Кожен член нашої команди не розумів, як продовжувати свою справу.

Щодня ми втрачаємо рідних, близьких, друзів і побратимів. В такі моменти серце розривається, хочеться опустити руки і зупинитись.

Але це саме те, чого хоче росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. Щоб ми всі зупинилися. Щоб ми вмерли зсередини.

У такі моменти потрібно пам’ятати, що ми не самотні. Не потрібно боятися. Ми всі разом, пліч-о-пліч, підіймаємося і йдемо вперед, де буде наша перемога, мир і життя», — написала ROXOLANA у своєму інстаграмі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *