<

Соліст гурту «Фіолет» подарував дружині романтичний кліп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:27 | 20.02.2020 / Борщ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк зачарував мережу романтичним роликом для дружини Лори.

Про це повідомляє 24 канал.

У відео артист трепетно привітав кохану з Днем святого Валентина. На кадрах Сергій Мартинюк постав зі своєю коханою Лорою, що підкорило глядачів романтикою. Кадри пара зняла під час спільної мандрівки до Барселони, а от саундтреком стала акустична пісня  “Коли усміхаєшся ти” з мініальбому “Все чесно”.

“Для мене це ще одне зізнання дружині в моїй любові до неї та вдячності за підтримку в житті і творчості”, – пояснив Сергій Мартинюк. 

Завдяки романтичному сюрпризу прихильники артиста побачили не тільки особливу гармонію в його шлюбі, але й мальовничі вулички іспанського міста. Від готельного життя до прогулянок удвох – Сергій Мартинюк та Лора фільмували все на телефони. А в Києві вже відзняті кадри змонтували в особливе відео до Дня закоханих. 

“Уже кілька років поспіль напередодні Нового року ми з Лорою вирушаємо в якусь невелику мандрівку, аби 28 грудня відзначити моє день народження. Це вже маленька, але дуже важлива сімейна традиція. Така собі точка обнулення і можливість перевести подих після турів, фестивального сезону і численних концертних мандрів. Цього разу вибір впав на Барселону, куди ми дуже давно мріяли потрапити. Мальовничі вулички старого міста, легендарна архітектура Гауді, старі атмосферні магазинчики з вінілом, море і температура під +20, смачна кухня і перші пісенні напрацювання для майбутнього альбому”, – поділився Сергій Мартинюк. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *