<

Серіал “Менталіст” адаптують для України і Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:19 | 8.10.2016 / Борщ /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Зйомками ремейка, вихід якого відбудеться в 2017 році, буде займатися компанія Star Media.

За інформацією видання The Hollywood Reporter, американський детективний серіал “Менталіст” буде адаптований для української і російської аудиторії. Вихід телевізійного шоу очікується в 2017 році. Зйомками повинна зайнятися компанія Star Media, – пише Корреспондент.

Наразі невідомо, на якому саме українському каналі транслюватиметься серіал. Повідомляється, що його зйомки будуть відбуватися як на території Росії, так і в Україні. Імовірно, що Одеса стане майбутньою локацією для проекту.

За попередньою інформацією, серіал буде включати 16 серій. Його режисером виступить Олексій Мурадов, а крім того – актори Ехезкель Лазаров і Анастасія Микульчина, які також будуть виконувати головні ролі.

Коментуючи майбутній проект, продюсер Владислав Ряшин зазначив, що він буде знятий з розрахунку на “менталітет і очікування глядачів”.

Американський серіал “Менталіст” транслювався в ефірі CBS починаючи з вересня 2008 до 18 лютого 2015 року. Головним героєм телевізійного шоу є колишній менталіст Патрік Джейн, який консультує Каліфорнійське бюро розслідувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *