<

Сентиментальний ролик про Xbox зворушив мережу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:44 | 30.04.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Юнак зміг поспілкуватися з покійним батьком.

Користувачів мережі підкорило сентиментальне відео Player Two (“Другий гравець”), що розповідає історію про сина, в якого помер батько, і про його спогади під час гри на приставці Xbox першого покоління, повідомляє Корреспондент з посиланням на The Mashable.

У ролику 16-річний юнак розповідає про те, що грав на Xbox зі своїм татком, але після його смерті не торкався приставки більше десяти років. Увімкнувши її знову і зігравши в знайому гонку Rally Sports Challenge, хлопець виявляє “примарного гонщика” – збережені в пам’яті пристрою дані про рекордний час проходження треку, що відображаються напівпрозорим автомобілем на трасі. У такий спосіб син натрапляє на привид власного батька, якому і належав рекорд.

Підліток поступово удосконалює свої навички і вже здатний обіграти примару, але вирішує зупинитися, щоб зберегти для себе можливість знову побути з батьком.

Автором ролика є молодий режисер Джон Вілкстром, який вирішив створити роботу для свого портфоліо. Хоча вона і сприймається як реклама продукту Microsoft, компанія не мала жодного стосунку до її створення.

Основою для сюжету міні-фільму став промовистий коментар до відео “Can Video Games Be a Spiritual Experience?” (“Чи можуть відеоігри стати духовним надбанням?”), знайдений Вілкстромом в мережі YouTube.

Багато людей, ознайомившись з відео, також віднайшли можливість познаходити “привидів” своїх втрачених близьких. Свою вдячність режисеру висловив і автор оригінального коментаря.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *