<

Розповіли про 6 серіалів, подібних до «Гри престолів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 21.08.2020 / Борщ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Пройшов рік з моменту виходу фінальних серій культової саги «Гра престолів», і фани почали сумувати за цікавим сюжетам і не менш закрученим його лініями.

Апостроф підшукав відносно свіжі серіали для любителів подібного жанру.

“Останнє королівство” (2015 – 2020)

Це британський історичний серіал, заснований на серії книг автора Бернарда Корнуелла “Саксонські хроніки”. В основі сюжету лежить історія Англії IX століття, коли на території нинішньої країни знаходилося кілька англосаксонських королівств. Народи воюють між собою за землі та владу, а паралельно до сюжетної лінії вплітаються різні особистісні та державні конфлікти. Ну а доповнюється це все відмінною акторською грою, професійною роботою операторів та режисерів монтажу.

“Белгравія” (2020)

Наступний в нашому списку – новий серіал “Белгравія”. Історія розповідає про армійського інтенданта, який зміг накопичити фінанси та купити будинок в одному з найпривабливіших районів Лондона під назвою Белгравія. Чоловік часто згадує, як непросто йому було домогтися того, що він має зараз. Також він не дуже любить аристократів, з якими змушений сусідити. За іронією долі, його дочка закохується в хлопця з багатої місцевої родини. На жаль, її коханий гине на війні, а сама дівчина, будучи вагітною, не переносить важкі пологи. Малюка віддають до іншої родини, і головний герой вирішує відшукати хлопчика. Це рішення призводить до дуже заплутаних і непростих наслідків.

Королівство” (2019)

Це серіал, знятий Південною Кореєю і США. Сюжет розвивається навколо загибелі владного правителя, якого всі проводжають в останню путь. Не всі журяться через смерть ватажка, але цих людей чекає розчарування – він повертається зі світу мертвих. Що правда, вже не зовсім людиною… Саме в цей момент починається справжня зомбі-епідемія, яка охоплює всю імперію. Спадкоємцю принцу доводиться брати на себе боротьбу з монстрами і вигадувати, як врятувати народ і зупинити напасть.

“Відьмак” (2019)

Звичайно, говорячи про свіжі яскраві серіали, не можна не згадати про “Відьмака”. Незважаючи на те, що багато шанувальників однойменних книг та ігор залишилися незадоволені екранізацією, серіал став дуже рейтинговим і заробив чимало схвальних відгуків від критиків. Сюжет повністю побудований на історіях з романів Анджея Сапковського і комп’ютерних іграх, створених за цими книгами. Геральт з Рівії – відомий відьмак, бореться з чудовиськами і заробляє цим на хліб. Він знаходиться в постійних мандрах і звик бути одинаком. Але одного разу на його шляху з’являються люди, повз яких він просто не може пройти, адже їх зводить сама доля. Через нових друзів, кохану і вкрай важливу для нього дівчинку Цирі відьмакові доводиться вплутуватися у найрізноманітніші пригоди.

“Захисник” (2018-2020)

Цей серіал – захоплююча історія про те, як звичайний хлопець стає справжнім героєм. Все життя Хакан живе у великому місті буденним життям. Але одного разу виявляється, що він є останнім представником певних таємничих “захисників”. І тільки він може врятувати Стамбул від повного руйнування.

“Іспанська принцеса” (2019)

Принцеса Катерина Арагонська зачаровує всіх чоловіків своєю дивовижною красою. Але в ранньому дитинстві дівчину вже пообіцяли віддати в дружини правителю Англії, тому жоден шанувальник не сміє спробувати завоювати серце красуні. Коли Катерина переїжджає до свого чоловіка, її починають дуже пильно вивчати. Також її дивує своєрідний місцевий лад, до якого їй доводиться якось адаптуватися.

“Падіння ордена” (2017-2019)

Історія розповідає про події 13 жовтня 1307 року, коли були після довгих переслідувань були спалені тамплієри за наказом Папи Римського Климента V та короля Франції Філіпа IV. Лідер тамплієрів виявляється розчарований поразкою хрестоносців на Святій Землі, але він впевнений, що все налагодиться, коли знову буде знайдений легендарний Святий Грааль. Однак, як з’ясовується пізніше, хрестоносці змушені були відступити, а той самий Святий Грааль взагалі загубленим не був.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *