<

Розповіли про 5 дивовижних рекордів людини, які майже неможливо побити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:38 | 2.08.2020 / Борщ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Людство не стоїть на місці. Люди постійно відкривають щось нове, винаходять нові пристрої, підкорюють космос і океани, перевіряють на міцність власне тіло.

У цьому матеріалі Апостроф розповів про п’ять найнеймовірніших рекордів з Книги рекордів Гіннесса, які практично неможливо побити.

Більше 24 хвилин без повітря

Цей унікальний рекорд поставив іспанець Алекс Сегура. Раніше вважалося, що людина може прожити без повітря 5 хвилин. Але хлопцеві вдалося довести зворотне. Він пробув під водою без будь-якого спеціального обладнання 24 хвилини і 3 секунди. Це стало абсолютним світовим рекордом. Але через кілька років хорват Будимир Шабат вирішив переступити цю межу і протримався ще на 8 секунд довше.

Людина-бджолиний вулик

Найбільша кількість бджіл, що одночасно сидять на людині, було зафіксовае завдяки сміливості Гао Бінга з Китаю. Чоловік на цілу годину став справжнім живим вуликом для 1.1 мільйона бджіл. Загальна вага комах на тілі Гао склала 109 кг. Правда, без травм не обійшлося. Під час випробування Бінга ужалили 2000 разів.

Переміщення літака голими руками

Думаєте, важко пересунути руками автомобіль? А як щодо цілого літака? Це вдалося зробити священику з Канади на ім’я Преподобний Кевін Фаст. У 2009 році він зрушив з місця військовий літак CC-177 Globemaster III, вагою 189 тонн. І не просто зрушив, а протягнув його 9 метрів.

Стрибок без парашуту з висоти 7,6 км

Це, мабуть, один з найбільш божевільних рекордів, який ніхто так і не наважився повторити досі. Американський каскадер Люк Ейкинс стрибнув з висоти 7,6 км без парашуту або будь-якої страховки. За задумом, хлопець повинен був приземлитися на розтягнуту над землею сітку. І йому це вдалося.

Попадання в баскетбольну сітку з відстані 201,4 метра

Ви коли-небудь намагалися потрапити камінчиком в пластикову пляшку з великої відстані? Думаєте, це складно? Австралієць Дерек Херрон вирішив показати, що немає нічого неможливого, і закинув баскетбольний м’яч в корзину з висоти в 201,4 метра. При цьому хлопець стояв на вершині водоспаду Маленцуньяне в Африці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *