<

Російські футболісти влаштували бійку в Норвегії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:57 | 5.08.2016 / Борщ /
Перегляди
39
/ Коментарі відсутні

На турнірі Norway Cup російська команда влаштувала справжнє побоїще.

На турнірі Norway Cup вікових категорій від 10 до 19 років російська команда Космос (U-14) на футбольному полі влаштувала справжнє побоїще.

Досить неприємний інцидент сьогодні стався на футбольних полях Норвегії. У Скандинавській країні проходить великий турнір для команд різних вікових груп (від 10 до 19 років). Свято футболу для юних спортсменів було затьмарене витівкою російської команди Космос (U-14).

Представники ставропольського клубу побили однолітків з Норвегії. Вилучений раніше з поля гравець Космосу в одному з епізодів гри повернувся на газон і ногою вдарив футболіста норвезької команди. Після цього зав’язалася масова бійка, яка не припинялася навіть після зупинки матчу. Одному з футболістів норвезької команди зламали ребро.

За версією російської сторони все було зовсім не так. Один із тренерів Космосу заявив таке:

«На другій хвилині матчу видалили воротаря за те, що він хотів вибити м’яч з рук, а перед ним став гравець іншої команди. Суддя вирішив, що він хотів вдарити суперника. Після цього на 15-й хвилині суддя дав жовту картку нашому гравцеві і сказав піти з поля на 5 хвилин. За жовту картку відвести з поля на 5 хвилин? Після цього ми вирішили відвести команду з поля. Коли наша команда йшла, один із норвезьких гравців назвав нашого віддаленого воротаря по-англійськи «російська свиня». Він не стримався і вдарив норвежця по нозі.

Через кілька секунд втрутилися батьки норвезької команди. Почали бити наших хлопців. Зрештою, ми, два тренери і деякі батьки норвежців розборонили їх і відтягли від дітей. Нашому воротареві дорослий поламав руку. Відвезли його в госпіталь, у нього тріщина в руці», – розповів представник Космосу.

Хоч би як там було, російську команду довічно усунули від участі в молодіжному турнірі, в цьому матчі їй зараховано технічну поразку. Крім того, Космос зобов’язали сплатити символічний штраф – трохи більш як 200 доларів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *