<

Роман Тіни Кароль і Дана Балана: що ж відбувається між зірковими тренерами «Голосу країни» насправді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 23.04.2020 / Борщ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Глядачі телеканалу «1+1» вже не перший рік обговорюють бурхливий «роман» Тіни Кароль і Дана Балана, які займають крісла суддів на «Голосі країни». Шанувальники вокального шоу спостерігають за розвитком цих стосунків з не меншим інтересом, ніж дивляться сам проєкт.

Апостроф розповів, що ж відбувається між зірковими тренерами насправді.

Галас навколо артистів виник ще минулого року. Це був вдалий хід продюсерів каналу в дев’ятому сезоні “Голосу країни”, який здорово відбився на рейтингах вокального проєкту. Тому його перетягнули і в ювілейний сезон шоу і розкручували його протягом усіх ефірів.

Учасники “Голосу країни-10” виступали “амурами”, які через свої виступи розповідали про почуття Дана до Тіни, а також створювали фан-клуби, де організовували збір коштів на весілля Кароль і Балана.

А в одному з останніх випусків дійшло навіть до мами Дана Балана, яка з’явилася на шоу нібито для того, щоб познайомитися з Тіною. Жінка приготувала “про всяк випадок” весільну пісню, яку виконала на сцені проєкту.

Чи вдалий це хід? Тут як подивитися, адже тепер складається враження, що цей галас цікавий глядачам значно більше за сам вокальний проєкт. У фіналі “Голосу країни-10”, який відбудеться вже цієї неділі, 26 квітня, чекають ледь не весілля Тіни Кароль і Дана Балана, при цьому артисти просто готують спільну пісню.

Примітно, що захоплення навколо “роману” Тіни Кароль і Дана Балана абсолютно не поділяє син співачки. 11-річний Веніамін прямо заявив мамі, що йому не подобаються жарти про те, що вона виходить заміж за співака, а також зізнався, що не готовий до появи вітчима в його житті.

А в ЗМІ ходять чутки, що у Дана Балана вже давно роман зі студенткою з Харкова. До слова, сама ж дівчина визнає, що закулісна інтрижка співака з Тіною Кароль – наживка, яку з великою цікавістю проковтнули глядачі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *