<

Red Hot Chili Peppers виступили з концертом біля Єгипетських пірамід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:24 | 15.03.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Американська рок-група Red Hot Chili Peppers 15 березня виступила біля пірамід Гізи в Єгипті.

Виступ почався приблизно о 20:00 за київським часом, – повідомляє theБабель.

«Кожен раз перед першим виступом у новому місці все моє тіло тремтить від нетерпіння, від спраги розкрити нову таємницю, від чарівності нової культури, від можливості познайомитися з новими друзями, спробувати нову їжу, відчути нові запахи та нові ритми. Пізнання. Пізнання. Пізнання. Просто зараз я знову відчуваю це, моє серце буквально гуде від радості, що ми зіграємо в Єгипті. Я дуже вдячний за таку можливість», — заявив басист гурту Флі.

https://youtu.be/55pe6t5uc8I

Музиканти виступили на спеціально збудованій сцені у формі піраміди. За трансляцією виступу можна було спостерігати онлайн.

Перед цим музиканти анонсували, що концерт транслюватиметься у Інтернеті. На виступ зібралися декілька тисяч прихильників. В то й же час на офіційному каналі гурту у Youtube за трансляцією спостерігають понад 100 тис. глядачів.

Перед американською групою серед пірамід Гізи виступали Scorpions, Стінг, Мерайя Кері, Шакіра, Френк Сінатра та Grateful Dead.

7 вересня минулого року в Нью-Йорку відбувся концерт Пола Маккартні, який так само транслювався безкоштовно через Youtube.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *