<

П’ять майбутніх володарів Золотого м’яча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:06 | 16.12.2016 / Борщ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Ера Роналду-Мессі рано чи пізно закінчиться, тому постараємося передбачити, хто буде отримувати індивідуальні нагороди.

Кілька днів тому форвард Реала Кріштіану Роналду став володарем Золотого м’яча, який став для нього вже четвертим в кар’єрі. Таким чином вже дев’ять років поспіль найпрестижніша індивідуальна нагорода в світі футболу не бувала в чиїхось руках, крім Роналду і Лео Мессі, – пише Корреспондент.

Ніхто не приховує, що ця парочка має всі шанси виграти ще кілька «м’ячів», проте портал 101greatgoals.com спробував передбачити, у кого є всі шанси, щоб стати володарем цієї нагороди в майбутньому.

1. Усман Дембеле

19-річний француз є універсальним гравцем і може зіграти на будь-якій позиції в атаці. Влітку на нього претендували багато європейських грандів, однак дортмундська Боруссія виграла боротьбу за талановитого гравця Ренна.

Зараз на рахунку гравця три голи і п’ять асистів в 13 матчах Бундесліги, і один м’яч у шести матчах групового етапу ЛЧ.

Пять будущих обладателей Золотого мяча

2. Габріель Жезус

Форвард провів цей рік в бразильському Палмейрасі, з яким став чемпіоном Бразилії, зігравши в 27 матчах чемпіонату, і відзначившись 12 голами і 4 асистами. За свої заслуги Жезус був названий гравцем року в Бразилії.

Ще влітку 19-річний талант підписав контракт з Манчестер Сіті, за який тепер буде виступати з січня.

Пять будущих обладателей Золотого мяча

3. Джанлуїджі Доннарумма

Єдиний воротар, який отримував ЗМ, Лев Яшин, проте, дивлячись на успіхи юного італійця, здається, що скоро до великого голкіпера збірної СРСР приєднається ще один страж воріт.

Джанлуїджі лише в кінці зими виповниться 18 років, а він уже другий сезон є основним кіпером Мілана і демонструє чудову гру.

4. Маркус Рашфорд

З 2001 року англійці не отримували ЗМ. Саме форвард МЮ здається тим, хто зможе повернути колишню славу родоначальникам футболу.

Маркус прекрасно дебютував в минулому сезоні, однак зараз демонструє не настільки яскравий футбол, можливо через те, що все частіше використовується не на вістрі атаки, де грає Златан Ібрагімович. Однак в таланті гравця і в тому, що він буде боротися за ЗМ, можна не сумніватися.

Пять будущих обладателей Золотого мяча

5. Хаві Сімонс

Можливо, більшість з вас і не чули про майбутню зірку Барселони і найкращого вихованця Ла-Масії після Мессі. Хав’єру Сімонсу навесні виповниться 14 років, але він вже змусив говорити про себе не тільки іспанських журналістів, а й весь світ.

Пять будущих обладателей Золотого мяча

Яскрава гра і не менш яскрава зовнішність не дозволяють пройти повз цього хлопчину, якого кілька років тому Челсі не зміг забрати з-під носа у Барси, в якій син колишнього голландського футболіста Регілли Сімонса тренується з 7 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *