<

Президент Туркменістану показав військовим, як стріляти на велосипеді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 16.06.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов влаштував позапланові військові навчання, під час яких продемонстрував вміння стріляти, сидячи на велосипеді.

Після опівночі глава держави віддав наказ про оперативне приведення військ національної армії в стан боєготовності. Крім військових частин, за тривогою в навчальний центр вирушили бойові літаки та вертольоти, – пише Прямий.

Після закінчення навчань Бердимухамедов вирішив похвалитися власними бойовими навичками. Президент сів на велосипед, взяв пістолет і поцілив у три мішені.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=2PUtWEKL8RI

Президент Туркменістану не вперше фігурує у неоднозначних відео. Мабуть, Гурбангули дуже любить двоколісний транспорт. Раніше він показав вміння грати у баскетбол верхи на велосипеді.

А у листопаді 2018 року Гурбангули на засіданні уряду вирішив підняв золотий гриф штанги.

Проте, не лише спортивними здібностями може похвалитися Бердимухамедов. У липні 2018 року, президент разом зі своїм онуком зачитали реп. У пісні йдеться про красу місцевої природи та досягнення туркменського спорту.

https://www.youtube.com/watch?v=qUtG9umhiow

А у квітні того ж року мегапопулярний дует знову порадував громадськість репом про свого коня Роваче в честь Національного свята ахалтекінського скакуна.

https://www.youtube.com/watch?v=MbrxW3EGJIw




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *