<

Повідомили переможців конкурсу Drone Photo Awards 2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:41 | 27.09.2020 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Оголошено переможців міжнародного фотоконкурсу Drone Photo Awards-2020. Журі вибрали найкращі знімки, зроблені з висоти пташиного польоту. Головний приз дістався австралійському фотографу Джиму Піко за приголомшливий кадр зграї лосося, яка раптово сформувала серце.

Всього на конкурс свої роботи фотографи з 126 країн світу. Вони змагалися в таких номінаціях, як “Дика природа”, “Місто”, “Спорт”, “Люди”, “Природа”, “Абстракція”, “Життя в умовах Covid-19”, “Весілля” та в інших. Апостроф опублікував 10 кращих знімків, завдяки яким можна подивитися на світ по-новому.

Розтопив серце журі знімок Джима Піко. Фотографу вдалося сфотографувати чарівний момент, коли зграя лосося зібралася в щось схоже на серце, а всередині плавала акула. Цей кадр отримав назву “Любляче серце природи”.

Фото 2020 року. Акула всередині зграї лосося

Особливо актуальні фотографії з категорії “Життя в умовах Covid-19”. Ізраїльський фотограф Томер Аппельбаум виграв в номінації завдяки своєму знімку, на якому показав протестуючих в Ізраїлі, які вийшли на площу зберігаючи соціальну дистанцію.

Протести в Тель-Авіві під час пандемії

Серед інших видатних фотографій – “Тропічна наречена” Мохамеда Азміля, яка перемогла у весільній категорії. На цьому знімку мальдівський фотограф виявив творчий підхід до квіткових прикрас, щоб створити портрет молодої нареченої.

Тропічна наречена
Перше місце в категорії “Абстракція”
Сірий кит штовхає човен з туристами
Рожеве озеро в Західній Австралії
Закохана пара в полі
Мама з донькою та їх стадо корів, що йдуть по пасовиську
Вежі Петронас в Куала-Лампур
Посів рапсу, який створює красиві візерунки




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *