<

Pianoбой і Open Kids записали саундтрек до українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:09 | 23.08.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой “Ніхто не сам”. Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму “Поліна і таємниця кіностудії”, який вже 22 серпня виходить на великі екрани.

Пісня “Ніхто не сам” передає настрій картини, розповідаючи про часто непрості пошуки себе і свого місця в жизни, – пише tochka.net.

«Ця пісня – щирі роздуми людини, яка шукає себе в цьому світі. Тільки пройшовши через усі випробування, рухаючись весь час за своїм сонцем, ти зможеш зрозуміти, хто ти і для чого тут. Коли я створював пісню, я надихався моїми улюбленими ліричними саундтреками до культових діснеївських мультфільмів – Lion King, El Dorado, Русалочка. Ця пісня також складається з міксу живих аналогових інструментів – рояля і оркестру – і сучасного продакшну. Саме такий підхід часто використовується в новому альбомі Pianoбой, який вийде восени», -говорить Дмитро Шуров.

Автором музики став сам Дмитро, тоді як для написання тексту до нього приєдналася відома українська поетеса Катерина Бабкіна, а також педагог і поетеса Катерина Галенко.

Кліп на пісню “Ніхто не сам” – це поєднання епізодів фільму зі зйомками Шурова і дівчат з гурту Open Kids на студії звукозапису FILM.UA.

Нам дуже приємно приєднатися до настільки значущої події в світі українського кінематографа! Адже створити саундтрек до фільму, де зіграв легендарний Жан Рено – це нагорода для будь-якого артистаговорить учасниця гурту Лера Дідковська.

Юрій Петров, продюсер гурту Open Kids, так коментує цей проект:

Спільний трек з Дмитром Шуровим для фільму за участю Жана Рено – це дуже хвилююча й відповідальна робота для всієї команди Open Kids, і ми сподіваємося, що все вийде і наша спільна робота дасть круті результати.

«Ми дуже раді тому, що українське кіно розвивається такими темпами, запрошує великих акторів з-за кордону, знімає настільки якісні роботи, як “Поліна”, і ми вдячні, що можемо бути причетні до цієї неймовірної роботи», -кажуть учасниці гурту Open Kids.

Поліна і таємниця кіностудії” – це пригодницьке фентезі, над яким працювали українські та світові кінозірки. Режисер картини – Оліас Барко, оператор – Тьєррі Арбогаст, відомих співпрацею з Люком Бессоном. У головних ролях – Поліна Печененко, Жан Рено, Вірджіні Ледуайен, Едуард Баер, Василь Вірастюк, Евніка Саадвакасс, Северія Янушаускайте.

Фільм розповідає історію дівчинки Поліни, яка нічого не знає про своє минуле і долі батьків. Вона живе в будинку зі своєю злісною тіткою і двоюрідним братом, які таємно планують позбутися від дівчинки в її день народження, щоб залишити за собою загадковий спадок – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *