<

Опублікували 10 залізних правил життя від творця Playboy

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:09 | 10.04.2020 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

9-го квітня бізнесмену і успішному медіаменеджеру Х’ю Хефнеру могло б виповнитися 94. За роки насиченої кар’єри він запам’ятався світові, перш за все, як творець першого чоловічого глянцю Playboy і першокласний ловелас. Хоча, незважаючи на сформований образ, сам Хефнер називав себе романтиком.

До цієї дати Апостроф згадав 10 непорушних правил життя плейбоя.

Не можна прожити чуже життя. Якими б божевільними не здавалися мої мрії, в них не було і частки від того, що збулося. Хто міг уявити собі життя, подібне моєму, поки я його не прожив?

У тому, як ми підносимо свободу і одночасно обмежуємо ту частину життя, якій необхідна максимальна свобода, я бачу найглибшу іронію.

Я одружився до того, як знайшов себе. Перш ніж вступати в шлюб, потрібно зрозуміти, хто ти є.

Набагато простіше мати справу з кількома подружками, ніж з однією дружиною.

Жінки і є сексуальні об’єкти. Якби це було не так, у нас не було б наступного покоління. Але це не означає, що вони не є людьми.

Моя найкраща фраза для зйому – “Мене звуть Х’ю Хефнер”.

American pornography publisher and club entrepreneur, Hugh Hefner with American actress, Barbara Benton amongst English ‘Bunny Girls’ at his London ‘Playboy Club’ during a press conference. (Photo by Michael Webb/Getty Images)

Філософія Playboy полягає в тому, що життя – це свято. Що життя необхідно прожити зі стилем. На це здатна і заможна людина, і та, яка заробляє невеликі гроші. Питання лише у ставленні.

Playboy – це протиотрута від пуританства. Я не просто створив журнал. Я створив журнал, який змінив все.

Універсального ключа до щастя не існує. Вираз “всякому овочу – свій час” абсолютно правдивий. Зараз я абсолютно щасливий, але озираючись назад, я згадую, що колись найщасливішим часом для мене був початок романтичних відносин.

Ти старий, якщо не здатен з гумором ставитися до життя і до самого себе.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *