<

ONUKA та Євген Філатов вперше стали батьками: розповіли стать та ім’я малюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:37 | 17.05.2020 / Борщ /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

14-го травня українська співачка, лідер електро-фолкового колективу ONUKA Ната Жижченко та соліст гурту The Maneken Євген Філатов вперше стали батьками. У зіркової пари народився син, якого вони назвали Олександром.

Новоспечений тато поділився емоціями від батьківства, а також пояснив вибір “простого” імені для їх первістка, повідомляє Апостроф.

“Сьогодні (14 травня )нас вже четверо”, – підписала знімок співачка, на якому зображена на останньому місяці вагітності з чималим животиком. Артистка тримає на руках собачку, а чоловік її ніжно обіймає.

Євген опублікував зворушливий знімок з пологового будинку, на якому тримає новонародженого сина на руках. У підписі до знімка музикант зазначив, що хлопчика назвали Сашком.

“Філатов Олександр Євгенович”, – гордо підписав фото зірковий батько.

“Це абсолютно нові відчуття. Починається нове життя. Я в передчутті, дуже натхнений на нові подвиги”, – розповів Євген в “Сніданку з 1+1”.

“Сина назвали Саша, тому що у Наточки дідуся звали Саша. Брата звуть Саша. Отця звуть Саша. Тобто вона якось так повністю оточена. І мені, в принципі, теж подобається це ім’я, тому ми прийняли таке рішення і зовсім щасливі від цього”, – сказав музикант.

Ната та Євген одружилися у 2016 році після восьми років стосунків. Про майбутнє поповнення в родині артисти не афішували, тому новина про народження первістка стала для багатьох приємною несподіванкою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *