<

«Океан Ельзи» презентував нову пісню – «Квіти мінних зон»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 27.07.2022 / Борщ / , /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

Український гурт «Океан Ельзи» презентував прем’єру пісні «Квіти мінних зон», яку присвятили боротьбі за свободу і незалежну Україну. 

Про реліз треку повідомили на офіційній фейсбук-сторінці гурту. 

«Сьогодні у нас важлива прем’єра. Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це — наше сьогодення, наше життя і наша віра», — підписав колектив своє відео.

Зазначено, що пісню написали декілька років тому і вона мала б увійти в новий альбом ОЕ у квітні 2022 року. У відео є документальні кадри, записані на Донбасі.

«А разом — це важливий проєкт допомоги зі збору на нові, якісні авто для ЗСУ #ДорогиПеремоги», — йдеться в повідомленні.

Цим відео гурт «Океан Ельзи» закликає долучитися до благодійного проєкту #ДорогиПеремоги, який запустили разом із партнерами: фондом Повернись живим та мобільним оператором Kyivstar. 

«Кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах, також будуть долучені до збору. Більше переглядів, прослуховувань – більше зборів на пікапи!» — «Океан Ельзи».

Зробити свій внесок можна за посиланням.

Також творці пишуть, що в основі кліпу є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах — життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України.

«Найголовніше сьогодні — це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки — війна, на відстані руки — тил.

Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення «все добре у нас», «я норм», «живий» або просто «+». І тут же — лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни», — написав гурт про свою пісню.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *