<

Обама, який співає, набирає популярності в Інтернеті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 12.06.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президент США Барак Обама виступив у вечірньому шоу американського коміка Джіммі Феллона на телеканалі NBC. Фрагмент передачі був опублікований на офіційному каналі шоу на YouTube.

Промова Обами під музичний акомпанемент у стилі слоу-джем присвячена його президентському терміну й успіхам на цій посаді – інформує Корреспондент

Ролик набрав уже п’ять мільйонів переглядів.

У своєму музичному виступі глава США зазначив, що на момент його приходу до влади Америка переживала найсильнішу рецесію за всю історію країни, але йому вдалося створити більш 14 млн нових робочих місць і таким чином знизити рівень безробіття на 5%.

“Завдяки зусиллям моєї адміністрації, нам вдалося стимулювати економіку і повернути нашу країну в нормальний стан”, – підкреслив Обама.

Ведучий шоу Джиммі Феллон супроводжував мову президента іронічними коментарями. “О, так! Президент Обама стимулював довгострокове зростання у громадському і приватному секторі”, – підспівував він лідеру США.

Бек-вокаліст, на тлі якого проходив виступ Обами, додав: “Обама створив робочі місця для тебе і для мене, і приберіг одне для Хілларі”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *