<

NK випустила пристрасний кліп до Дня Валентина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 14.02.2020 / Борщ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує підкорювати слухачів усього світу. Спеціально до Дня святого Валентина вона презентувала кліп на спільну композицію Lollipop з іспанським виконавцем Juan Magan.

Про це інформує 24 канал.

Настя Каменських не перестає дивувати цікавими творчими колабораціями. У січна вона представила особливий кліп на трек, який записала із запальними виконавцями Jacob Forever і Jessy Frank, а тепер приголомшила новим дуетом з пристрасним іспанським співаком Juan Magan. Такий дует став продовженням наполегливої праці NK.

На своїй сторінці в інстаграмі артистка опублікувала допис, в якому подякувала колезі Juan Magan та розповіла про зйомки відеороботи.

Як зазначає Настя, для неї велика гордість попрацювати з таким виконавцем, як Juan Magan. Співак визнаний у всьому світі за його вагому роль в розвитку музичного жанру Electro Latino та співпрацював з багатьма відомими виконавцями, серед яких були Nelly Furtado, Bob Sinclar, INNA, Don Omar та Paulina Rubio.

“Цей кліп ми випустили в День святого Валентина і надихаємо кожного кохати. Де б ви не були. Це історія двох закоханих сердець, яких розділяє відстань, але, водночас, зближує любов та пристрасть. Саме про палке кохання йдеться у пісні Lollipop” , – прокоментувала Каменських.

Улюблениця мільйонів зазначила, що їй неймовірно подобається створювати музику без кордонів, на своєму прикладі показувати, що всі кордони тільки у нас в голові.

Хіт записували на легендарній студії звукозапису в США, яка за останні 30 років випутила десятки золотих та платинових альбомів. Як розповідає Настя, на цій студії працювали такі артисти, як Rihanna, Coldplay, Whitney Houston, Jay-Z, LL Cool J, Shabba Ranks, Gerald Levert, Bob Dylan та багато інших.

Juan Magan також залишив відгук про роботу з красунею NK.

“Вона неймовірно талановита співачка, у неї шикарний голос, який повинна почути вся планета. Тільки найтоповіший та цілеспрямований виконавець лише за два роки сольної кар’єри може досягнути таких неймовірних вершин не тільки в себе, а й в Латинській Америці. Це надзвичайно. Спільна робота з нею для мене стала неповторним досвідом”, – зазначив Juan Magan.




один коментар
  1. То в чому “пристрасть”?
    Показують пишні груди і приховують жирну сраку.
    Нє! Я з тих, хто любить “цілком”, а не тільки те, шо добре вийшло.
    Мінус від мене!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *