<

Нічні автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира їздитимуть у Польщу і Чехію вже з 27 липня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:02 | 26.07.2017 / Борщ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Велика європейська мережа міжнародних автобусних перевезень FlixBus запускає прямі маршрути до Європи з Києва, Львова, Рівного та Житомира.

Про це повідомляє delo.ua.

Нічні автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира їздитимуть у Польщу (Краків, Катовице) і Чехію (Острава, Прага, Брно) вже з четверга, 27 липня. Денні – з 10 серпня.

За словами віце-президента FlixBus у Східній Європі Миколи Войтюка, відкриттю рейсів сприяв попит на подорожі в країни Європи з України.

“Нові маршрути FlixBus в Україні – це черговий крок у бік розширення FlixBus на територію Східної Європи. Беручи до уваги рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на подорожі в країни Європи з України. У наших подальших планах – проведення ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу”, – зазначив він.

Компанія FlixBus заснована в Мюнхені в 2013 році. З 2015 року вона почала активну роботу на міжнародному ринку. Наразі пропонує найширшу мережу міжміських автобусних перевезень у Європі, що складається з 200 тисяч щоденних рейсів за 1200 напрямками в 24 країнах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *