<

Назвали другого члена журі Нацвідбору на Євробачення-2020 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:27 | 27.12.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Телеканал СТБ та UA: Суспільне мовлення назвали другого члена журі, який візьметься оцінювати конкурсантів Євробачення-2020. Про нові обличчя за суддівським столом говорили не дарма, до Андрія Данилка цього разу приєднається співачка Тіна Кароль.

Про це повідомляє Апостроф.

Примітно, що артистка також є учасницею пісенного конкурсу Євробачення, у 2006 році вона представляла країну в Афінах (Греція) з піснею Show Me Your Love, з якої зайняла 7 місце.

У музичній сфері Тіна Кароль активно працює вже більше 15 років. За цей час артистка випустила 6 студійних альбомів, 35 кліпів та 3 музичних фільми. Провела 11 концертних турів і неодноразово ставала суддею вокальних шоу “Голос країни” та “Голос. Діти”.

“Всім своїм досвідом і знаннями готова підтримати конкурсантів і відкрити нові горизонти їх таланту. Ми обираємо того, хто представлятиме країну, але не треба забувати, що потім артист до неї повертається. Завдання артиста – гідно виступити на конкурсі, а після – стати справжньою зіркою в своїй країні”, – зазначила Кароль у своєму першому коментарі з цього приводу.

Імовірно, організатори Нацвідбору назвуть ще ім’я третього судді, яке поки тримається в секреті. Раніше стало відомо, що до суддівства традиційно повернеться Андрій Данилко, а ведучим заходу буде комік і волонтер Сергій Притула.

Перші два півфінали Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть у прямому ефірі каналів СТБ та UA: Перший 8 і 15 лютого. Фінал, в ході якого оберуть представника України в Нідерландах, – 22 лютого.




один коментар
  1. Пустишка.
    Не подобається вона мені.
    На рівень її логічного мислення в математиці ділити не можна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *