<

Надзвичайно потужний та енергетичний кліп волинського гурту «ФлайzZzа»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:52 | 17.02.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Десь місяць підготовки та продумування деталей, більше 15 годин самої зйомки, півтора місяці монтажу та регулярних поправок з вилизуванням до дрібничок, цікаві персонажі та ідеї. У цьому відео ми намагались висвітлити контрастність та подвійність цього світу.

Завдяки темі та тексту пісні «Двоє» (а це, до речі, кавер на славнозвісний хіт гурту «Фантом-2») ми вирішили зробити чи не вперше в історії гурту чорно-білий кліп. Так само, як і чи не вперше, режисером відео був один із учасників гурту Тіма, якому з ідеями та концептом допомагали і інші учасники гурту та людина, яка знімала та монтувала відео – Олександр Соловей.
Зважаючи на велику кількість схвальних відгуків фанів (і не тільки) щодо пісні, ми вирішили відреагувати і все ж зробити виднограй на цю чудову композицію.

17Знову ж таки, завдяки назві треку «Двоє» вирішено було зробити прем’єру кліпу саме 14 лютого на День Святого Валентина. Хоча, впевнені, кожен по-різному відчуває зміст цього крутого хіта 90-х.
Словом, менше балачок, а краще більше переглядів – не зважаючи на те, що при монтажі ми надивились цей кліп сотні разів, – все ж кожен раз бачимо купу нових цікавих дрібничок.
Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення як пісні, так і кліпу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *