<

Монатік випустив яскравий кліп “LOVE IT ритм”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:29 | 20.04.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Співак з Волині Монатік презентував титульний сингл стадіонного шоу “LOVE IT ритм” і кліп до нього, який співак вважає головним у своїй кар’єрі.

Про це інформує Обозреватель.

“Відео робота “LOVE IT ритм”— це історія мого шляху за десять років життя в Києві, з першого кроку до сьогоднішнього дня. Я, часом, себе дійсно відчував, як інопланетянин (герой на перших секундах кліпу), який тільки переїхав до столиці . Занадто відрізнялася ця планета від мого звичного життя “, — розповів MONATIK в коментарі прес-службі.

При створенні кліпу режисер і вся команда надихнулися низкою голлівудських екранізацій 50-х років: “Співаючі під дощем”, “Кумедна мордашка” і багато інших. Режисерською групою було розроблено 53 образи. У команді працювали 5 швачок, 3 асистента. Тільки тканин на костюми пішло 208 м.

“Офісний персонал,”життям побиті”,”ліниві”,”занадто виховані”… Особливих людей (так ми їх для себе називали) ми кастингували. Вони вразили своїми особливими, унікальними навичками і стилем. Для того, щоб все це об’єднати, нам хотілося придумати загальний світ. Ним став дуже яскравий і масштабний Всесвіт мюзиклів 50-х років”, — додала вона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *