<

Мелу Гібсону – 62. П’ять найкращих фільмів з голлівудським актором

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:36 | 4.01.2018 / Борщ /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

3-го січня відомому австрало-американському актору і режисеру Мелу Гібсону виповнилося 62 роки. 

За свою кар’єру Мел Гібсон, який в минулому році удев’яте став батьком, знявся в декількох десятках фільмів, зрежисував і спродюсував ще кілька стрічок і став лауреатом двох премій Оскар і Золотий глобус.

На честь дня народження популярного актора редакція НВ STYLE згадує п’ять яскравих і цікавих фільмів з Мелом Гібсоном.

Божевільний Макс (бойовик, 1979)

Фільм, завдяки якому кар’єра Мела Гібсона різко пішла вгору. За сюжетом картини нашу цивілізацію спіткала катастфора, і життя людства зосередилося уздовж незліченних магістралей. Молодий поліцейський Макс затримує і вбиває одного з байкерів. Друзі вбитого збираються помститися Максу за смерть свого лідера. Поліцейський повинен постаратися зберегти життя собі і, головне, своїй сім’ї. Чи вдасться герою поодинці протистояти цілій банді озброєних бандитів?

Смертельна зброя (детектив, бойовик, 1987)

Класику поліцейських фільмів неможливо уявити без кіносеріі Смертельна зброя з Мелом Гібсоном і Денні Гловером у головних ролях. Чорношкірому ветерану поліції Мерта і молодому детективу Ріггсу доводиться працювати в парі. По роботі напарники вплутуються в небезпечні пригоди.

Хоробре серце (драма, біографія, історія, 1995)

У фільмі Хоробре серце Мел Гібсон виступив і актором, і режисером, і продюсером. Саме за цю картину Гібсон отримав заповітні статуетки Оскар і Золотий глобус. В цьому історичному фільмі актор зіграв самовідданого лідера шотландської армії, який ставив свободу нації вище за власне життя.

Чого хочуть жінки (комедія, мелодрама, 2000)

Мела Гібсона звичніше бачити в детективах і бойовиках, але йому чудово вдалася роль в романтичній комедії. У стрічці Чого хочуть жінки Гібсон зіграв ловеласа і кар’єриста Ніка Маршалла. Нік чекає моменту, коли його призначать креативним директором у своєму рекламному агентстві, але несподівано виявляється, що ця посада може дістатися жінці. Нік не має наміру поступатися Дарсі Макгуайр, тим більше, що після нещасного випадку він відкриває в собі дар читати жіночі думки.

https://youtu.be/il69mvFqf-0

Веселі канікули (бойовик, 2012)

Цей екшн останніх років доводить, що Мел Гібсон не забув про те, як зніматися в бойовиках. Він так само, як в 80-х і 90-х, влучно стріляє і бореться з поганими хлопцями. За сюжетом фільму герой Гібсона намагається повернути свої гроші і допомогти хлопчикові, якого хочуть убити, щоб отримати його печінку для трансплантації місцевому авторитету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *