<

Макіяж 2020: як фарбуватися, щоб виглядати стильно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 14.01.2020 / Борщ / /
Перегляди
17
/ 1 коментар

Вечірній макіяж – справа тонка. Тут дуже важливо відчувати грань між гарним ошатним луком і зухвалим, вульгарним образом.

Апостроф розповів про головні помилки у вечірньому макіяжі.

Велика кількість блискіток

Вечірній макіяж дозволяє використовувати яскраві блискітки та інші подібні прикраси. Але важливо пам’ятати, що все повинно бути в міру. Якщо ви нанесли блискучі тіні, відмовтеся від блискіток на губах.

Або ж, якщо ви використовуєте тональні або засоби з шиммерами, варто також утриматися від надто блискучих продуктів на очах, губах і віях. Інакше ви будете виглядати як лялька Барбі.

Акцент на очі і губи одночасно

Це одна з головних помилок не тільки вечірнього мейкапу, але і макіяжу в цілому. Яскраво фарбувати одночасно і очі і губи – моветон. Всі б’юті-гуру в один голос стверджують, що притягати погляд має щось одне.

Якщо ви використовуєте кольорові тіні або робите великі стрілки, відмовтеся від яскравої помади. І навпаки, якщо у вас яскраві губи, макіяж очей повинен залишатися стриманим.

Велика кількість тональних засобів

Інтернет рясніє безліччю роликів, які показують, що для “ідеального” макіяжу потрібно нанести спочатку праймер, потім консилер, потім тональний крем, потім хайлейтер, бронзер, румяна.

Насправді, така велика кількість коригувальних засобів добре виглядає тільки при певному освітленні. І підходить скоріше для фото або відеозйомки, ніж для звичайного життя.

Досить підібрати хороший тон і зупинитися на румянах або бронзері. Також добре виглядає хайлайтер в куточках очей і над верхньою губою. Але не варто наносити його на всю поверхню обличчя, це створить неприємний ефект жирності і моментально проявить всі недоліки шкіри.

Занадто грубі брови і стрілки

Макіяж брів і очей у вечірньому макіяжі може бути яскравіше, ніж в денному. Але він все одно повинен залишатися акуратним і елегантним. Занадто товсті стрілки, величезні брови з чітким контуром – все це візуально робить образ більш грубим і менш привабливим.

Жорсткий контурінг

Контурінг потрібен далеко не всім. Але, якщо ви все-таки вважаєте, що вам він підходить, намагайтеся максимально розтушовувати всі лінії. Інакше обличчя немов ділиться на світлі і темні плями. Це може непогано виглядати на фото, але в житті це немов неприродна маска.

Величезні вії

Накладні вії давно пішли в минуле. Тому не варто використовувати їх для чогось, крім фотосесій. Але, якщо вам хочеться подовжити свої вії і виглядати добре, можна скористатися хитрістю.

Накладні вії можна акуратно підстригти, щоб вони виглядали природно. Також зараз існує безліч способів нарощування вій, які добре тримають форму і виглядають натурально і красиво.

Оверлайнінг

Так називається прийом, коли губи або іншу частину обличчя спеціально обводять олівцем або іншим лайнером не по природному контуру, а виходячи за його рамки. Назва походить від англійського “Overline”, що означає “виходити за контури”.

Багато хто використовує цю техніку, щоб візуально збільшити об’єм губ. Але, на жаль, це добре виглядає тільки на відстані.

Поблизу оверлайнінг дуже сильно помітний. Чи варто говорити, що найчастіше виглядає він трохи безглуздо і зовсім не природно і акуратно?




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *