<

«Крим – це Україна»: Джамала поставила на місце дует «Анна-Марія» у прямому ефірі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:28 | 24.02.2019 / Борщ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Український дует «Анна-Марія», учасниці якого влипли в гучний скандал в інтерв’ю з журналістом Романом Скрипіном, не визнавши війни Росії проти України, таки виступили у фіналі національного відбору на «Євробачення-2019». Всі судді конкурсу розкритикували дует за проросійську позицію.

Як повідомляє кореспондент «Фактів» з концертного залу, глядачі не особливо тепло сприйняли вихід співачок на сцену.

Після виступу ведучий фіналу Нацвідбору Сергій Притула поспілкувався з співачками, згадавши про гучне інтерв’ю кримськотатарському каналу ATR.

«Я можу поставити вам одне питання, після якого вам потрібно буде зробити непростий вибір і поставити хрест на одній кар’єрі. Або своєю, або своїх батьків. Ви знаєте, який це питання: «Чий Крим?», – сказав Сергій Притула. Ведучий поцікавився, чи не жалкують Анна і Марія Опанасюк, що пішли на нацотобор.
У відповідь на це співачки розплакалися, зазначивши, що якби їм потрібно було зробити вибір між конкурсом і батьками, то вони б безумовно вибрали батьків. «Ми українські співачки. Ми любимо Україну », – сказали Анна і Марія.

Після цього в розмову втрутилася Джамала, чиї батьки теж залишилися в окупованому Криму. Вона нагадала співачкам про їх резонансному інтерв’ю:

«Є тільки одна відповідь на питання про Крим. Це Україна, це окупований півострів, йде війна! Я не розумію, як можна було відповідати по-іншому», – зазначила Джамала.

Один з членів журі Євген Філатов відзначив високий рівень вокалу дуету, але при цьому додав:

«Це ваше вчорашнє інтерв’ю – це повна ж * па».

Судді поставили дуету «Анна-Марія» найнижчу оцінку – 1 бал.

https://youtu.be/bjw675vEvpQ




коментарів: 7
  1. це все одно що віддав жінку сусіду і далі вважаєш та волаєш на весь світ що вона моя)).. скоріше Україна це Росія) тим паче що такі як медведчуки, лораки з лободами та марувами всякими особої різниці й досі не бачать! Клоунада та й годі.

  2. А чому Джамала не розкаже як вона в 2015 в Сочі їздила,це ж повна ж…,а буг міг би дописати в статті про її зіркову поїздку,а не тільки про релігію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *