<

Гурт «Антитіла» представив новий емоційний кліп: у ньому є відео сім’ї Тараса Тополі і Alyosha

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:23 | 18.10.2019 / Борщ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

17-го жовтня український гурт «Антитіла» презентував кліп на свою нову пісню «Буде син» – п’ятий трек з альбому Hello. У ролик увійшли архівні відео сім’ї Тараса Тополі і Alyosha.

Про це інформує Апостроф.

Прем’єра відео відбулася 17-го жовтня на YouTube-каналі колективу. Режисерами відеоряду виступили лідер гурту Тарас Тополя і клавішник Сергій Вусик.

У кліпі Тарас Тополя з дружиною, відомою співачкою Alyosha і двома синами Романом і Марком, зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і відкрили завісу в своє приватне життя. Паралельно з основним сюжетом в роботі представлені документальні кадри зіркової сім’ї, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля артистів, а також їх сімейні будні.

“Пісня “Буде син” певною мірою автобіографічна. Наше близьке оточення і друзі знають, що саме в Карпатах, на лоні природи зароджувалися наші з Оленою стосунки і власне план про який співається в пісні ми майже виконали. У нас двоє синів, залишилися ще дівчинка, якій ми, звичайно ж, будемо раді”, – прокоментував Тарас Тополя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *