<

Гурт ABBA возз’єдналався у свій 50-річний ювілей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:55 | 7.06.2016 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Шведська група не виступала разом тридцять років.

Всесвітньо відома шведська група ABBA, яка розпалася в 1982 році, возз’єдналася заради одного концерту в Стокгольмі, Швеція, що ознаменує собою 50-річний ювілей музичного колективу, повідомляє Expressen
.
Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрид Лінгстад вперше з 1986 року виступили разом на сцені приватної вечірки в ознаменування п’ятдесятиріччя дружби Ульвеуса й Андерссона, початок якої вони і вважають початком діяльності групи,- пише Корреспондент.

“Це було абсолютно дивовижно. Багато емоцій. Ми зробили цю подорож по всій нашій історії. Бенні і Бьорн, зокрема. Це було дуже ностальгійно”, – розповідає про концерт Анні-Фрид Лінгстад.

ABBA заспівала разом лише одну пісню The Way Old Friends Do (You and I…). Виступ почали жінки-вокалістки, а чоловіки-ювіляри приєдналися до виконання композиції вже насамкінець. У мережі відсутня відеодокументація процесу, але кілька фото очевидців були опубліковані в соціальних мережах.

Пісня The Way Old Friends Do виконувалася групою ABBA лише під час їх світового туру 1979 року і ніколи не записувалася на студії. Живе виконання композиції було додане до альбому Super Trouper 1980 року.

https://youtu.be/d3VjTcYYdRw




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *