<

Голлівудські «месники» зустрілися з онкохворим хлопчиком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:33 | 26.05.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Гвінет Пелтроу, Роберт Дауні-молодший і Кріс Еванс прийшли в гості до хворого на лейкемію 18-річного американця Райана Вілкокса після того, як він розповів в Instagram про своє бажання зустрітися із зірками «Месників».

Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Пелтроу звернула увагу на публікації юнаки, які він супроводив хештегом #ryanstrong. Дізнавшись подробиці історії Віклокса, змушеного боротися з лейкемією вже другий раз, вона запропонувала колегам-акторам здійснити мрію молодої людини. Для цього вони вирушили в Сан-Дієго (штат Каліфорнія).

«Сьогодні у #ryanstrong невеликий сюрприз. Дякую Крісу Евансу і Роберту Дауні-молодшому за те, що вони справжні люди і справжні чоловіки. І дякую родині Вілкокс за гостинність», — написала Пелтроу в Instagram.

Пелтроу зіграла роль Пеппер Поттс в картині «Месники» 2012 року, а також трьох фільмах франшизи «Залізна людина». Дауні-молодший зіграв саму Залізну людину (Тоні Старка) в однойменних стрічках, а також у франшизі «Месники». Еванс у фільмах про Месниках грає Капітана Америку (Стіва Роджерса).

«Месники» — серія фантастичних фільмів про супергероїв, заснована на коміксах видавництва Marvel.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *