<

Гурт Imagine Dragons випустив кліп про війну в Україні

01:12 | 12.05.2023 / Борщ / /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

Американський гурт Imagine Dragons презентував кліп до пісні Crushed, у якій показав жахливі наслідки російської окупації та руйнацію українських населених пунктів.

Кліп розповідає історію 14-річного хлопчика Сашка, який пережив п’ятимісячну окупацію, пише ZAXID.NET.

Imagine Dragons розповіли, що хлопчик вижив, ховаючись в укритті. Частина будинку Сашка була зруйнована, а його сусіди загинули від російських обстрілів. Кліп для пісні продюсували Роман Островський та Ігор Шехербина за підтримки платформи United24.

Серед кадрів у кліпі можна побачити зруйновані будинки, подвір’я та школу, в якій хлопчик, імовірно, навчався. Попри те, що село Сашка звільнили українські захисники, у населеному пункті досі немає світла та води.

“Історія Сашка розриває серце, і є тисячі інших, як він, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і підніміть свій голос за цю справу”, – прокоментували музиканти.

Наприкінці кліпу Imagine Dragons написали, що залишаються єдними з українськими друзями, люблять та підтримують усіх українців.

До слова, у липні 2022 року Imagine Dragons стали амбасадорами платформи United24. Музиканти обрали напрям “Медична допомога” та регулярно підтримують збори коштів на гуманітарну допомогу Україні.

За словами соліста гурту Дена Рейнольдса, Imagine Dragons підвищуватиме рівень обізнаності людей по всьому світу щодо війни в Україні та заохочуватиме іноземців до благодійних внесків на потреби українців. Зокрема музиканти допомогли зібрати кошти на 400 реанімобілів, які отримали в січні 2023 року 12 областей України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *