<

«Фіолет» презентував новий сингл «Київ-Берлін-Київ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:17 | 19.10.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Український гурт «Фіолет» екранізував другий сингл із майбутнього ЕР «Все чесно» – «Київ-Берлін-Київ». Лідер гурту, лучанин Сергій Мартинюк, розповів про ідею кліпу.

Про це повідомляє Конкурент.

Режисерами кліпу стали Валерій та Анна Стратюк (студія “Stay in Focus”). Зйомки відбувалися неподалік Київського моря.

“Це не перша співпраця режисерів та гурту, Валерій та Анна є авторами відеороботи на кліп “Тиша”, – інформують у гурті. 

Головні ролі зіграли актори театру та кіно Анна Чабак та Дмитро Архіпов. За сюжетом пара закоханих мчить лісом на кабріолеті та без упину свариться, перетворюючи свій шлях на безкінечний “день бабака” з суперечками, криками, аваріями та скандалами.  

“Для нас головне – донести до глядача історію, драму із власними емоціями, настроєм, месседжем. Пісня і кліп присвячені темі диктату людського егоїзму. Часто він допомагає нам підкорювати нові життєві вершини, але не менш часто провокує на доленосні помилки, і втрати. Ми почали забувати, що любов – це історія далеко не про свій комфорт і зручну людину з гарним обличчям, а, зокрема, і про щастя, яке ти можеш подарувати маленькими і великими вчинками цій людині. Інакше життя перетворюється в беззмістовний “день бабака”, який ми і показали в кліпі”, – розповідає фронтмен гурту лучанин Сергій Мартинюк.  

Це вже не перший кліп гурту, в якому не з’являються самі музиканти. Подібний експеримент “Фіолет” вже проводив з кліпом на пісню “Кохана”.

Трек “Київ-Берлін-Київ” створений із саундпродюсером Артуром Данієляном. 

“Я завжди любив експериментувати зі складом інструментів у аранжуванні. Цього разу ми вирішили звернутися до елементів симфо-попу: струнна і духова секції органічно доповнили приглушену ритм-секцію і пружинні ревербератори на гітарах. Вийшла дуже інтимна і водночас голосна пісня у незвичному для “Фіолет” форматі”, – розповідає Артур Данієлян. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *