<

«Емоційний»: реп-виконавець з Нововолинська презентував реліз на воєнну тематику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 21.04.2022 / Борщ, Нововолинськ / /
Перегляди
1565
/ 1 коментар

Реп-виконавець з Нововолинська Денні Дельта презентував  волинський реліз «Емоційний» на воєнну тематику. У треці хлопець висловив свою думку щодо подій в Україні, підтримуючи військових ЗСУ та кожного, хто вірить у нашу перемогу.

Денні Дельта – реп-виконавець з Нововолинська, займається творчістю вже багато років. Починав з виступів у місцевому Будинку культури та у Луцьку, де навчався, потім – на фестивалях Харкова, Києва, Львова.

Задля мотивації бійців та населення до рішучого спротиву, хлопець випустив уже другий трек, у якому оспівуються події на території нашої країни.

“Трек «Емоційний» про щось інше в цей момент можна випустити, тільки якщо він маринувався у тебе, закінчений до кінця лютого. Тепер ж уся писанина вперто хилиться в конкретний бік”, – розповідає виконавець.

Нагадаємо, нещодавно Денні Дельта спільно з 17-ма артистами з різних куточків держави об’єднались, щоб виконати пісню «До зброї» на підтримку Збройних сил України.

“Гадаю, обидва свіжих тексти мені вдалося добити виключно через їхню тематику. Римувати про будь-що другорядне навіть не почав би”, – зазначив репер.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер