<

Електричний кросовер від Skoda: 500 кілометрів “автономного ходу”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:44 | 19.04.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Напередодні відкриття Міжнародного Шанхайського автосалону чеський виробник Škoda Auto офіційно розсекретив концептуальний електричний позашляховик Skoda Vision E Concept.

Купеподібний кросовер отримав безліч унікальних рішень і буде публічно показаний широкій громадськості на прийдешній виставці автомобільної промисловості.

Як і повідомлялося ще до офіційної прем’єри, чеська новинка, яка є крос-купе, побудована на архітектурі MEB, яку німецький концерн Volkswagen спеціально розробляв для випуску транспортних засобів, обладнаних електричною силовою установкою. Новинка має наступні габарити: довжина кузова автомобіля складає 4 метри 645 міліметрів, ширина – 1 метр 197 міліметрів, висота – 1 метр 550 міліметрів. Відстань між осями виміряється 2 метрами 850 міліметрами.

Крім безлічі унікальних рішень, концептуальний електричний крос Skoda Vision E Concept отримав оригінальну оптику на світлодіодах, яка, як підкреслили представники бренду, асоціюється з богемським кришталем. До того ж, в оформленні інтер’єру прототипу немає звичної центральній консолі – тут є три монітора. Плюс до всього, дисплеї також розташовані в спинках передніх крісел – ці екрани призначені для пасажирів другого ряду.

Як було відомо ще до сьогоднішнього дня, сидіння чеського електрокара в автоматичному режимі здатні розгортатися, коли відкриваються двері транспортного засобу. Кут повороту сидінь становить близько 20 градусів. Це значно полегшує посадку і висадку пасажирів. Крім цього, кожна дверка представленого концепту оснащена системою бездротової зарядки мобільних пристроїв.

Що стосується технічного оснащення концептуального крос-купе Skoda Vision E Concept. У рух новинка чеського бренду наводиться завдяки парі електричних силових агрегатів, які розташовані на передній і задній осі відповідно. Згідно заявленим даним, двигуни генерує спільно порядку 306 сил, яких достатньо для того, щоб розігнати автомобіль до максимальної швидкості 180 кілометрів на годину. При цьому, на повній зарядці акумуляторних батарей новинка здатна долати близько 500 км.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *