<

Джамала випустила новий сингл про сильних жінок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 1.02.2019 / Борщ / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Українська співачка, переможниця Євробачення-2016 Джамала представила новий сингл Solo, написаний спеціально для неї трьома американськими авторами.

Новий трек вийшов на YouTube-каналі виконавиці, повідомляє Укрінформ.

“Пісня написана трьома американськими сонграйтерами на чолі з саундпродюсером і композитором Брайаном Тоддом, чиї роботи неодноразово отримували мультиплатиновий статус, входили в топ-5 хіт-парадів США і Великобританії і номінувалися на Греммі”, – йдеться у прес-релізі.

Сама Джамала підкреслила, що працювати над піснею було неймовірно цікаво.

“Я не перестаю радіти тому, як нові технології сьогодні дозволяють писати музику з людиною, яка знаходиться на іншому кінці Землі! Це був дуже цікавий досвід. Думаю, нова пісня сподобається моїм шанувальникам і в Україні, і в інших країнах”, – зазначила артистка.

У свою чергу композитор Брайан Тодд уточнив, що Solo була написана спеціально для Джамали.

“Коли ми познайомилися, я був під враженням від досягнень Джамали, було очевидно, що вона цілеспрямований і працьовитий артист. А тембр її голосу приголомшливо багатий і дуже впізнаваний. Я подумав, що ми могли б стати відмінною командою для того, щоб домогтися нових успіхів на міжнародній сцені. Пісню Solo ми писали спеціально для Джамали. Вона про те, що можна бути сильною навіть якщо ти одна, сама по собі. Це гімн сильних жінок”, – пояснив Тодд.

Як повідомляється на сторінці співачки у Facebook, офіційна радіопрем’єра синглу Solo відбулась у ефірі NRJ 1 лютого о 10:15.

В Україні та інших країнах Східної Європи, а також в країнах Кавказу, Середньої Азії, Греції і Ізраїлі реліз здійснює Enjoy Records, на території інших країн світу – американський лейбл 2220 Records спільно з Universal Music Group.

Нагадаємо, 28 січня Джамала презентувала нову версію пісні “Крила” казахською мовою та оновлений кліп на неї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *