<

Друкований журнал Playboy припиняє своє існування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 20.03.2020 / Борщ / /
Перегляди
78
/ коментарі 3

Еротичний журнал Playboy, що видається в США з 1953 року, перестане виходити в друкованій версії. Останній випуск вийде навесні 2020 року.

Про це заявив керівник Playboy Enterprises Бен Кон у відкритому листі, – передає Апостроф.

За його словами, на це рішення побічно вплинула пандемія коронавирусу, яка сповільнила виробництво і зірвала терміни поставок. Але основна причина – падіння інтересу до друкованої версії.

“Ми вирішили, що наш випуск “Весна 2020″, який вийде в газетних кіосках США, стане нашою останньою друкованою публікацією за рік в США. Ми перейдемо до публікації в цифровому форматі”, – сказано в листі.

“За останні 66 років ми стали набагато більшим, ніж просто журнал. Часом ви повинні відпустити минуле, щоб з’явилося місце для майбутнього. Тому ми сфокусувалися на досягненні нашої місії найбільш ефективним і дієвим способом, яким тільки можемо: хочемо допомогти створити культуру, в якій всі люди можуть отримувати задоволення”, – зазначив Кон.

Playboy – журнал для чоловіків еротичного характеру, який був заснований Х’ю Хефнером. У різний час на обкладинці видання з’являлися такі знамениті особистості, як Мерилін Монро, Сінді Кроуфорд, Памела Андерсон, Шерон Стоун, Ума Турман, а також деякі українські зірки.

Перший номер вийшов у грудні 1953 року з тоді ще маловідомою Мерилін Монро на обкладинці. Видання вийшло накладом 70 тисяч примірників.

Пропонуємо згадати найкращі обкладинки знаменитого журналу Playboy, на яких з’являлися багато всесвітньо відомих моделей, співачок та акторок.

Мерилін Монро, грудень 1953
Мадонна, вересень 1985
Сінді Кроуфорд, липень 1988
Памела Андерсон, жовтень 1989
Дрю Беррімор, січень 1995
Діта фон Тіз, грудень 2002
Кім Кардашьян, грудень 2007
Настя Каменських, серпень 2008
Кейт Мосс, січень 2014
Ліндсі Лохан, лютий 2012




коментарів: 3
  1. Як страх заглядає в очі, то дрочити вже не хочеться.
    І немає різниці в Будятичах ти живеш чи у лос-анжелесі. Нє?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *