<

«Друга ріка» та Яніна Соколова представили кліп «Сьомий день», присвячений онкохворим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:36 | 13.09.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

10-го вересня український гурт “Друга Ріка” презентував кліп на пісню “Сьомий день” – трек з сьомого студійного альбому колективу “Піраміда”.

Прем’єра відео відбулася на YouTube-каналі гурту. Свій новий відеоряд музиканти присвятили українцям, які зіткнулися зі страшною хворобою – раком, – пише Апостроф.

У кліпі знялася українська телеведуча Яніна Соколова, якій вдалося подолати онкологію. А сам трек став гімном великого мультимедійного проекту журналістки “Я, Ніна”, мета якого – розповісти суспільству про те, що рак – не вирок.

“Якщо вірити статистиці, щорічно приблизно 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше ця хвороба зачіпає майже кожну четверту сім’ю в Україні. На жаль, я знаю, як складно буває людині прийняти діагноз, а тим більше знайти в собі сили для подальшої боротьби. Однак у мене є й інші приклади – це моя подруга Яніна Соколова, яка навіть в найтемніші часи не втрачала надії і любові до життя. Я буду щасливий, якщо наш новий кліп допоможе комусь пережити страшну мить і подарує надію на щастя, що б не сталося”, – прокоментував лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин.

У кліпі “Сьомий день” Яніна Соколова грає кохану Валерія Харчишина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *