<

Десятка найочікуваніших фільмів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 27.04.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Своєрідний ТОП-10 фільмів, які очікує більшість і хоче піти на них у кіно.

Список є суб’єктивним, тому якщо у вас є пропозиції пишіть їх у коментарі.

Перший месник: Протистояння

Жахливі наслідки битви проти Альтрона змусили уряд Сполучених Штатів Америки задуматися про вплив людей з супер здібностями на життя всього людства. З цією метою, вводиться новий закон – “Акт про реєстрацію супергероїв”, який змусить супергероїв розкрити свої особистості і примусить працювати тільки на уряд. Ця подія породжує розкол між найвидатнішими героями світу…

https://youtu.be/9OgHv_C48uY

Загін самогубців

Уряд вирішує дати команді суперлиходіїв шанс спокутувати гріхи. Підступ у тому, що їм доручають місію, де вони, найімовірніше, загинуть.

https://youtu.be/KPnarHyNlvQ

Джейсон Борн

Метт Деймон повертається у знаковій для себе ролі агента Джейсона Борна. У режисерському кріслі – Пол Грінграсс, саме він зняв дві надуспішні частини борніани: «Перевага Борна» та «Ультиматум Борна». Всі таємниці рано чи пізно відкриваються, і тоді навіть невловимий оперативник ЦРУ змушений вийти з тіні.

https://youtu.be/_L9uLKQDLaA

Warcraft: Початок

Культова гра Warcraft оживає на великому екрані у масштабному і величному фентезі! Дія відбувається в Азероті, перед нами перші зіткнення орків з людьми і вся історія їхнього тривалого конфлікту. Чи вдасться людям стримати Офіційний український трейлер до фільму «Warcraft: Початок»

https://youtu.be/PNIYhvLqJMM

Доктор Стрендж

В жахливій автокатастрофі іменитий і самовпевнений хірург втрачає все: кохану дружину і свою лікарську майстерність. Згубивши сенс усього життя, герой вирушає на пошуки того, що може зцілити його душу і тіло. Вже зовсім скоро одна зустріч змінить його назавжди, адже він обраний долею і поставлений на захист планети від містичних загроз!

https://youtu.be/UmGqnfPAl28

Ілюзія обману: Другий акт

«Чотири вершники», команда кращих ілюзіоністів світу, знову разом! Їх «магія» стала ще досконаліше, а вороги – небезпечніше. Цього разу їм належить врятувати свою репутацію і вивести на чисту воду жорстокого техномагната.

https://youtu.be/v3USoqNvZ2I

Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2

Коли над світом нависла нова загроза, вони знову спішать на допомогу. Нова пригода, могутні вороги і вірні друзі, які завжди поруч!

https://youtu.be/Vkwb40HrMjc

Фантастичні звірі і де їх шукати

Назва фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати» – це ще й назва книги, яку написав головний герой Ньют Скамандер. Він відомий дослідник і письменник, а підручники його авторства входять до обов’язкової програми Гоґвортсу, знаменитої школи магії. Події картини розгортаються в 1920-і роки в Нью-Йорку, за 70 років до того, як поріг всесвітньо відомої школи переступить Гаррі Поттер.

https://youtu.be/snPMk8SUINM

Висотка

Фільм, заснований на бестселері Джеймса Балларда, автора “Імперії Сонця” Стівена Спілберга та “Автокатастрофи” Девіда Кроненберга. Лондон, 1975 рік. Молодий лікар Роберт Ленг переїжджає до нового висотного будинку. Його зацікавив спосіб життя замкнутої спільноти, що мешкає в розкішних умовах. Творець, архітектор Ентоні Роял, також знаходиться серед мешканців висотки. Лікар селиться на 25-му поверсі. Роберт Ленг відкриває для себе складний світ відносин спільноти і заводить стосунки із помічницею архітектора – Шарлоттою. Всі в будинку поглинені дивним суперництвом. І Ленг незабаром теж втягується в гру. Але намагаючись знайти своє становище в суспільстві, лікар втрачає психічне здоров’я.

https://youtu.be/iOJ6JPx8HIE

Хардкор

Генрі приходить до тями в військово-науковій лабораторії зі створення людей-кіборгів. Він знає про себе лише те, що колись був щасливо одружений на красуні Естель, яка щойно повернула його до життя. Не встигнувши розібратися в своєму минулому, Генрі змушений вступити у війну зі злодієм Аканом, який викрадає Естель. У пошуках коханої Генрі руйнує все на своєму шляху. Єдиний, хто не намагається його вбити – таємничий Джиммі, у якого з Аканом свої рахунки. Героям належить не тільки врятувати дівчину, але і зупинити створення армії кіборгів, здатної покласти світ до ніг Акана.

https://youtu.be/eX1j26TBQ4k




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *