<

Чоловік, який не спить 30 років, живе у Камені-Каширському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:50 | 7.09.2019 / Борщ /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Федір Нестерчук проживає у Камені-Каширському, що на Волині. 77-річний чоловік не спить уже понад 30 років.

Про це йдеться у сюжеті передачі Загублений світ каналу 2+2 від 23-го серпня.

До волинянина приїздили науковці, аби дослідити цей феномен. Вони обвішали весь будинок камерами, а на чоловіка одягли спеціальні зчитувальні пристрої , за допомогою яких цілодобово слідкували за його активністю.

“Їх саме цікавило питання: “Як же так?” Все ніби нормально, але якийсь орган треба зачепити, щоб не спати. Вони висновку конкрентного не зробили тоже”, – каже Федір Нестерчук.

За два тижні досліджень науковцям вдалось зафіксувати лише 15 хвилин дрімоти. Сам Федір каже, у ці моменти він все одно не спить, при чому інколи бачить у своїх видіннях події, що стануться у мабутньому. Чоловік передбачив важку хворобу свого брата і врятував йому життя.

Федір Нестерчук пов’язує це з хворобою, яку він переніс напередодні. Сталося це в 1986 році, якраз після вибуху на ЧАЕС. Того дня він працював на полі, коли раптом відчув сильний головний біль і втратив свідомість, прийшовши до тями лише через 19 годин. Він був прикутим до ліжка цілий рік: ноги відмовлялись ходити. А коли одужав: сон зняло як рукою.

Сюжет із 18:15.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *