<

«Боюся не встигнути сказати, що люблю»: Яніна Соколова показала шматок з фільму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 6.08.2019 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

6-го серпня Яніна Соколова показала кадри з фільму «Я, Ніна» про рак, який заснований на реальних подіях журналістки та телеведучої.

“Сьогодні я покажу Вам перший тизер, змонтований нами з одеськоі історії фільму, яку ми повністю відзняли завдяки ваші підтримці!”, – написала Яніна на своїй сторінці в фейсбук.

«Я, Ніна» – це великий місійний автобіографічний мультимедійний проєк, який допоможе онкохворим людям усвідомити цінність свого життя та почати боротися за нього. Буде видано книгу, знято повнометражний художній фільм та кліп на саундтрек до фільму – пісню «Сьомий день» гурту «Друга ріка». 

На своєму каналі в ютуб журналістка поділилася першим тизером повнометражного художнього фільму.

Фільм «Я, Ніна»

Молода успішна журналістка Ніна здається цілком щасливою: коханий чоловік, двоє дітей, улюблена робота, друзі та молодість. Проте одного дня їй діагностують рак. Ніні роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Вона намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою. Жінка починає дихати на повні груди та діє так, як не діяла б ніколи раніше. Витримавши натиск надмірно допитливих колег та зіткнувшись із глибокою самотністю, Ніна знаходить в собі сили, щоб почати все з нової сторінки.

Читайте також: Про матюки, «в трусиках чи без» та рак-дурак: Яніна Соколова зустрілася з однодумцями на Бандерштаті




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *