<

«Без обмежень», «Скай» та інші музиканти зняли потужний кліп на підтримку протестуючих в Білорусі та українських військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 20.08.2020 / Борщ / , /
Перегляди
70
/ коментарі 4

Українські рок-гурти “Без обмежень” спільно з Олегом Собчуком (“СКАЙ”) Іваном Леньо, Сергієм Солов‘єм (“KOZAK SYSTEM”) та Артуром Данієляном випустили кліп на пісню “Героям”, написану українською та білоруською мовами. Цей трек – підтримка для українських воїнів, а також для всіх людей, що протестують зараз у Білорусі. Для всіх незламних і сильних духом.

Ця пісня стане другою композицією, що увійде до нового альбому гурту “Без обмежень”, – пише Апостроф.

Пісня “Героям” була написана солістом гурту “Без обмежень” Сергієм Танчинцем близько пів року тому для наших, українських воїнів, проте зовсім нещодавно розпочались відомі всім події в сусідній державі – Білорусі. Більшість людей, які вийшли на вулиці в Мінську та інших містах Білорусі, підтримують ті ж принципи, що й українці в часи Революції Гідності.

Саме тому “Без обмежень” прийняли рішення зробити пісню двома мовами: українською та білоруською. Художній переклад білоруською мовою зробив Лявон Вольскі.

Кліп знімався на даху найвищої в Україні житлової будівлі. У самому серці Києва, на 48-ому поверсі, команда старалась зробити все, щоб посил дійшов до абсолютно кожного, хто перегляне відеороботу. Режисером цього особливого кліпу став Артем Григорян.

“Ніщо не зупинить ідею, час якої настав…”, – йдеться в пісні.

Режисер Артем Григорян зняв кліп на 48 поверсі найвищого житлового будинку в Україні. Також на відео з’являються Олег Сенцов, Сергій Притула, Василь Вірастюк, Ахтем Сеітаблаєв, журналіст Айдер Муждабаев, телеведучий Олексій Мочанов, волонтер Віталій Дейнега, продюсер Віталій Дроздов та інші відомі українці з активною громадянською позицією.

У мережі тепло сприйняли посил пісні і музичного відео: “Те почуття, коли душу розриває гордість за нас і за наших талановитих хлопців!” – пишуть у коментарях. – “Дуже гарна пісня! Завжди переймаюся патріотизмом і завжди підтримую свободу! Живе Білорусь!”




коментарів: 4
  1. Не чіпайте Білорусь!
    Поки ми тут під піндоську дудку 29 років скачемо в гамні по вуха – північні сусіди самодостатньо живуть і розвиваються.
    Не вмикайте “хохла”, якому добре, коли іншим не краще!
    Не чіпайте Білорусь, кажу!!!

  2. Що тут потужного???
    Не надоїло ще самих себе обманювати?
    До чого тут Білорусія?
    Їм з невдахами не по дорозі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *