<

Андрій Хайат та гурт Yuko випустили драйвову пісню, якою закликають весну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:47 | 28.03.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Фіналісти нацвідбору на “Євробачення-2019” гурт Yuko та учасник “Голосу-країни-9” Хайат представили перший спільний трек “Веснянка”. У зйомках кліпу також взяли участь відомі представники шоу-бізнесу: The Maneken, Alina Pash, Constantine, Анатолій Анатоліч, LAUD, Роман Бахарєв  з гурту BAHROMA, LAYAH, INGRET та інші представники шоу-бізнесу.

Музиканти познайомилися саме на нацвідборі, де і домовились про майбутню колаборацію., – повідомляє ТСН.

“Для мене це дебютна творча колаборація. Веснянка вийшла дуже драйвовою. Спасибі Yuko за круту роботу. Вірю, що ця пісня для багатьох стане уособленням тепла і нових починань”, – прокоментував спільну роботу Хайат.

“Веснянка” – це обрядова пісня, призначена для того, щоб розбурхати природу і закликати весну. У народі весняні обряди були важливою частиною фольклору, творчості та життя людей.

“Сингли і особливо колаборації – це ще одна можливість поекспериментувати і приміряти на себе щось нове, тому в роботі над “Веснянкою” ми вперше запросили саундпродюсера – Тимура Джафарова. З ним і за участю володаря унікального тембру Хайата, ми оновилися і вийшли в люди в новому звучанні. Найкраще, що ми можемо робити, – продовжувати досліджувати нові для нас землі”, – зауважили музиканти.

Для презентації синглу виконавці вирішили зняти відео з друзями та колегами за цехом, які закликають весну, роздягаючись і звільняючись від пуховиків і теплих речей.

Відомі творчі особистості об’єдналися в одному відео, щоб роздягнутися і закликати всіх зустрічати весну. Крім Yuko і Хайата, у зніманнях кліпу взяли участь: The Maneken, Alina Pash, Constantine, Анатолій Анатоліч, LAUD, Роман Бахарєв  з гурту BAHROMA, LAYAH, INGRET та інші представники шоу-бізнесу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *