<

8 вічних комедій на Новий рік: що подивитися на вихідних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:03 | 30.12.2021 / Борщ /
Перегляди
213
/ Коментарі відсутні

Новорічне диво ось-ось станеться. І якщо ви вже встигли прикрасити будинок до свята, то саме час скласти список обов’язкових для перегляду фільмів.

Апостроф опублікував так звану “новорічну класику” у світі кінематографу.

“Кучерявка Сью”

У центрі сюжету опиняється чоловік із маленькою донькою, які мають тимчасові труднощі. Щоб хоч якось прогодувати дівчинку, головний герой Білл інсценує ДТП. Водієм машини, яка нібито збила чоловіка, є жінка на ім’я Ґрей. Вона знайомиться з Біллом та його донькою Сью, після чого їхні стосунки починають швидко розвиватися.

“Грінч”

Головний герой Грінч живе у темній печері на самій вершині гори, і почувається комфортно. А все населення міста в цей час активно готується до зустрічі Нового року: одні прикрашають будинки, інші вбирають ялинку. Грінч не зміг спостерігати спокійно за тим, що відбувається, тому прийняв рішення вкрасти Різдво і позбавити всіх городян свята.

“Один вдома”

Ця новорічна комедія не потребує будь-якого представлення. Усі добре знайомі з головним героєм Кевіном. Обставини складаються таким чином, що хлопчик залишається на Різдво на самоті. Як виявилося, не дарма – 8-річний Кевін змушений захищати свій будинок від грабіжників, і у нього на цей випадок є продуманий план.

“Ельф”

Хлопчик Бадді, який виріс у дитячому притулку, був дуже допитливим. Він заліз у мішок до Санта Клауса і вирушив разом з ним у чарівну країну Різдва. Там дитину взяв до себе один із ельфів і той став для нього прийомним сином. Ставши дорослим, Бадді вирушає у великий мегаполіс, щоб відшукати свого рідного батька. І оскільки він не пристосований до міського життя, головний герой постійно потрапляє у комічні ситуації.

“Чотири Різдва”

Цей новорічний фільм розповість глядачеві про сімейні цінності. Головні герої Кейт і Бред вже кілька років зустрічаються, але є затятими противниками офіційного шлюбу. Напередодні чергового Різдва обставини складаються так, що ця пара змушена всі різдвяні канікули провести разом зі своїми родичами. Кейт і Бреду доведеться через багато що пройти і таким чином перевірити свої почуття на міцність.

“Фред Клаус, брат Санти”

Фред Клаус – брат Санти, який назавжди втратив віру в Різдво. Якоїсь миті Фред вирушає на Північний Полюс, де дізнається, що його брат потрапив у біду. Виявилося, що експерт з ефективності вирішує назавжди знищити Різдво, і Фред у цій ситуації приймає рішення все виправити та врятувати свято.

“Секретна служба Санта-Клауса”

У Санта-Клауса та його помічників-ельфів у різдвяну ніч багато роботи, тому що потрібно побувати у кожному будинку та встигнути з подарунками. Його старший син на ім’я Стів мріє рано чи пізно зайняти місце батька, поки молодший син працює у поштовому відділі. Ніхто не хоче ставитись до Артура (молодший син) серйозно, але одного разу у нього з’являється можливість переконати всіх у протилежному.

“Різдво з невдахами”

Сім’я Кренків кожне Різдво святкувала однаково, доки донька Лютера і Нори Кренк не поїхала вчитися. У Лютера з’являється можливість полетіти на всі різдвяні канікули на Карибські острови і заощадити 6000 доларів. Подружжя відмовляється від гірлянд та святкових вечерь, і вирішує поїхати. Але сусіди, які невдовзі дізналися про це, намагаються всіляко перешкодити Кренкам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *