<

6-річна блогерка з Кореї купила п’ятиповерховий будинок за 8 мільйонів доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:34 | 31.07.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

6-річна блогерка з Кореї, відома під псевдонімом Boram, придбала п’ятиповерховий будинок у фешенебельному районі Сеула Гангам за 8 мільйонів доларів. Це стало можливим завдяки популярності каналів дівчинки.

Будівля коштувала дівчинці в 9,5 млрд корейських вон, тобто близько $8 млн, згідно публічного документа про реєстрацію нерухомості, – передає УНІАН.

У Борам є два популярних облікових записи YouTube, на яких вона розміщує контент: канал оглядів іграшок з 13,6 млн фанатів і запис у відеоблозі з 17,6 млн. В одному зі своїх найпопулярніших кліпів, у якого понад 376 млн переглядів, Борам готує локшину швидкого приготування, використовуючи пластикову іграшкову кухню, а потім з ентузіазмом знімає її на камеру.

У 2017 році громадська організація Save the Children отримувала скарги від громадян на ролики Борам: нібито вони негативно впливають на дітей, їх емоційний і моральний розвиток. Йшлося про постановочні відео, де Борам тягне гроші з гаманця батька або  “керує” машиною. Організація повідомила про відео правоохоронцям і їх забрали з каналу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *