<

5 фільмів про епідемії, які можна переглянути на карантині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:34 | 25.03.2020 / Борщ / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Набридли комедійні серіали і мелодрами? Хочете по-справжньому полоскотати собі нерви під час карантину? Пропонуємо 5 фільмів про епідемії.

Не беріть побачене близько до серця і не починайте панікувати. Пам’ятайте, що потрібно регулярно мити руки і по максимуму залишатися вдома, щоб пандемія Covid-19 закінчилася скоріше, – інформує Апостроф.

“Зараза”

Звичайно, не можна не згадати гучний фільм під назвою “Зараза” з Меттом Деймоном, Джудом Лоу, Гвінет Пелтроу, Кейт Уінслет і Майклом Дугласом, який вийшов в 2011 році. Тоді про нього мало хто чув, адже картина так і не стала популярною. У світовому прокаті стрічка із зірковим складом акторів зайняла всього лише 61 місце.

Але в 2020 році до фільму все-таки несподівано прийшов успіх, зараз він один з найбільш скачуваних. А вся справа в тому, що події картини дивним чином збігаються з тим, що насправді відбувається в світі зараз. Мова про вірус, який поширюється з неймовірною швидкістю і охоплює безліч країн.

“Я легенда”

А ось цього фільм вдалося досягнути справжнього успіху. Причому настільки, що він до цих пір вважається однією з кращих картин про зомбі-апокаліпсис. Кінострічка також розповідає про жахливу епідемію незвіданого вірусу, який вийшов з під контролю і застав населення Землі зненацька. Головний герой, якого грає Вілл Сміт, зумів вижити. І тепер усіма силами намагається якомога довше залишатися людиною, в прямому і переносному сенсі.

“28 днів потому”

Ще одна стрічка, зарахована до класики фільмів про зомбі. І тут теж все починається з вірусу, який вийшов з під контролю вчених. Головний герой виходить з коми і раптом розуміє, що за 28 днів від колишнього світу не залишилося і сліду.

“Сліпота”

Відмінна спільна робота зірок світового кіно – як Джуліанна Мур, Марка Руффало і Денні Гловера. У фільмі мова йде про загадкове вірус, який починає різко вражати величезну кількість людей. Заражені втрачають зір, і тільки дружину окуліста, яку відіграє Мур, хвороба чомусь обходить стороною. Це приносить героїні чимало неприємностей, коли її відправляють разом з осліплими в карантинну зону.

https://youtu.be/qSEKhy8KNrI

“Світова війна Z”

У цьому фільмі головний герой у виконанні красеня Бреда Пітта відважно б’ється з полчищами голодних і злих зомбі. І заодно намагається зупинити їх нашестя, що почалося з якоїсь невідомої таємничої причини, щоб врятувати весь світ.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *