<

Звіт за квітень місяць. БУГ працює

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 2.05.2015 / Блоги /
Перегляди
0
/ коментарі 4

На сайт “БУГ” в квітні завітало 31 799 користувачів.

Найбільше користувачів заходить до нас через пошукові сервіси 41,59% (найпопулярніші Гугл 36,22% та Яндекс 4,4%), також на БУГ переходять з інших сайтів, які репостять наші новини 20,32%. Ще чимало до нас заходить з соціальних мереж 19,64%. І найважливіше джерело трафіку – наші постійні читачі, які вже, мабуть, взяли адресу сайту (bug.org.ua) собі в закладки і прямо переходять на БУГ – це 18,45%.

Звіт за квітень

Найпопулярніші публікації БУГу за квітень:

З кожним днем ми стаємо все впливовіші серед ЗМІ у себе в регіоні. Підсумовуючи місяць квітень, треба згадати такі важливі для нас події, як народження проекту “Інспектор Ляля”  та як швидко після нашої публікації демонтували зображення Леніна у центрі Нововолинська, а також підтвердження нашої  чутки про нову голову Володимир-Волинської РДА, про це ми написали 7-го березня, а Президент України призначив Наталію Василець 22-го квітня.

Крім головних розділів сайту (новини, статті, інтерв’юонлайн-ефіри та блоги) ми працюємо над додатковими сервісами нашого інтернет-видання, а саме обличчя БУГу, таблоїд, опитування

Далі буде.




коментарів: 4
  1. Зміни починай з себе. Не будь байдужим! :

    Прошу запровадити рубрику Підприємства регіону Буг, де будуть подані інформаційні дані даних підприємств. Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *