<

Ми збираємо врожай бездіяльності влади та спрямованого розвалу правоохоронних органів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 17.08.2016 / Блоги /
Перегляди
399
/ коментарі 4

Сьогодні ми збираємо врожай бездіяльності влади та спрямованого розвалу правоохоронних органів.

В нашому місті, з слів начальника поліції, щодня відбувається до 30-40 правопорушень, на місто з 50 тис населення виділено, згідно норм, лише дві групи швидкого реагування. Складання протоколу займає від 40 хв до години. Поліція не взмозі відповідно відреагувати на таку кількість правопорушень, навіть фізично не встигатимуть.

Як наслідок, лише злочинці відчувають себе безпечно.

Якщо влада не може забезпечити безпеку громаді, тоді громада повинна сама вжити відповідних заходів безпеки.
Якщо поліція не має відповідних ресурсів, то новий начальник поліції має озвучити, що йому потрібно для наведення порядку в місті.

На мою пропозицію в п’ятницю о 10:0019-го серпня біля Нововолинського відділу поліції начальник поліції дасть прес-конференцію, на якій озвучить результати перемовин з міською владою та розповість про план заходів, які необхідно провести з залученням громадських активістів для зниження криміногенної ситуації в місті.

Також мені стало відомо, для того щоб одержати дозвіл на носіння нарізної зброї, потрібно написати заяву про добровільний вступ в ГФ Варту порядку. Якщо це підтвердиться, то значить, через чиюсь безвідповідальність у нас в місті відсутні патрулі з ГФ Варта порядку, яка в місті зареєстрована.

І для найбільш терпеливих запитання :
“Скільки ви готові платити щомісяця, для того щоб відчувати себе в безпеці ?”




коментарів: 4
  1. 100,50,10,5 гривень – скільки, скільки громада скаже. Спокій у місті і відсутність корупції у міській раді того варті. На пресконференції потрібно запитати у нач. поліції Леся В.В. чи буде він покривати міську владу і миритися із продажем алкогольних напоїв із наметів у парку культури та відпочинку на день Незалежності та Міста.

  2. Після свого першого коментаря, думав, що нововолинці псами кинуться обгавкувати підняту обласним депутатом Б.Бабійчуком, аж надто болючу тему взаємовідносин місцевої влади і громади. Так не сталося. Все, як і завжди: мешканців міста влаштовують, цілком і повністю, порядки у місті шахтарів – наркоманія, СНІД, тяжкі злочини, безробіття і квартирні крадіжки. Завуальоване розкрадання коштів із міського бюджету, закриття підприємств, “виграні” тендери наближеними до “тіла” фірмочками із безліччю інших корупційних діянь наголовнішого дурцибелла. Всі на пиятику, на День міста, у Парку культури і відпочинку! Дамо додаткову виручку і збагатимо іще на 1 мільйончик місцеву мафію! Упившись,обригаємо всі підходи до міського стадіону і приватизованої федальним режимом, міської ради! О, як ми хочемо у Євросоюз! Дайте нам безвізовий режим і німецькі зарплати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *