<

Запрошую на 2-й судовий процес із Нововолинською міськрадою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 27.09.2016 / Блоги /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Всіх небайдужих нововолинців, інших волинян, на 2-й судовий адміністративний процес – відповідно мого позову до міського голови м. Нововолинська Віктора Сапожнікова, першого заступника міського голови, секретаря міської ради Андрія Сторонського та Нововолинської міської ради.

Перший відбувся у селищі Іваничі, де районний суд цілком і повністю став на мій бік і зобов’язав найвищу посадову особу міста надати мені списки державних та місцевих чиновників, а також інших громадян, у тім числі, можливо, й родичів – кумів, свояків, сватів, небожів і тому подібне, котрі отримали комунальне житло, земельні ділянки із фінськими будиночками й інше громадське майно за період із 2004 по 2015 рік (11 років). І, очевидно, успішно приватизували його.

Мій другий судовий позов, котрий вимагає поновлення справедливого відношення міських владних чиновників місцевого самоврядування стосовно членів громади, спрямований до міської ради м. Нововолинська, міського голови м. Нововолинська, голови міського виконавчого комітету, голови Нововолинської міської ради В.Сапожнікова та його першого заступника, секретаря Нововолинської міської ради, заступника голови міського виконавчого комітету А.Сторонського. І містить у собі вимогу відмінити рішення сесії міської ради № 2\5 від 12 листопада 2015 року, щодо суміщення останнім двох посад – секретаря міської ради та першого заступника міського голови. Що категорично заборонено «Законом України про місцеве самоврядування», стаття 50 пункт 2.

У чому я вбачаю іще й можливу узурпацію (захоплення) влади у окремо взятому Нововолинську, яке очевидно, й довело місто до руйнації та безробіття. Що теж забороняє Конституція України, стаття 5: «Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу».

Перше судове засідання, яке мало відбутися 7 вересня не провели, бо захворів і ліг на стаціонарне лікування суддя Ушаков. Тепер воно має відбутися у Нововолинському міському суді 29 вересня 2016 року (у наступний четвер), що знаходиться за адресою: вул. Гагаріна, 14 об 11-00 годині. Запрошую всіх членів територіальної громади. Фотокопії адміністративного судового позову, прийнятого до розгляду Нововолинським міським судом та другу за числом судову повістку, додаю.
27.09. 2016 року
А.Бідзюра, член тер. громади м. Нововолинська, голова ГО «Україна + Польща

dscf7708
dscf7707
dscf7705
dscf7704
dscf7702
dscf6803




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *