<

Серіали, які допоможуть відпочити після важкого робочого дня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 14.03.2016 / Блоги /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

До уваги читачі невеликий список серіалів, якими можна розвантажитися після важкого робочого дня.

В список входять веселі сіткоми, які вже вийшли з ефіру або ж ще йдуть на телеекранах по всьому світу. Список суб’єктивний і до нього увійшли ті серіали, які я переглянув сам, серіали, які я люблю час від часу переглядати знову. В кожному є щось особливе і своє. Відразу буде посилання де можна переглянути серіал у будь-якому зручному для вас перекладі.

Якщо якихось не було вказано додайте їх у коментарі.

Тому поїхали…

Друзі 

(опис напевно буде зайвим, але…)

1cfa94c0832306645b22df95bd201699_XL

Головні герої – шестеро друзів – Рейчел, Моніка, Фібі, Джоуї, Чендлер і Росс. Три дівчини і три хлопці, які дружать, живуть по сусідству, разом вбивають час і протистоять жорстокій реальності, діляться своїми секретами і інколи дуже сильно закохуються …

Серіал мав успіх по всьому світу і вивів в зірки кожного з шести виконавців головних ролей. За 10 років показу в серіалі засвітилася безліч знаменитостей: Алек Болдуін, Джордж Клуні, Ноа Уайл, Гарі Олдман, Шон Пенн, Чарлі Шин, Брюс Вілліс, Жан-Клод Ван Дамм і Бред Пітт – це лише деякі відомі актори, що прийняли участь в серіалі. Після десяти років успішного показу, було прийнято рішення серіал закінчити. Але в серцях фанатів ще живе незламна надія, що улюблені персонажі знову зустрінуться на екрані.


Теорія великого вибуху

Теория-Большого-взрыва-сериал-The-Big-Bang-Theory-TV-series-отзывы-о-сериале

Два блискучих фізика, Леонард і Шелдон, «великі уми», які розуміють як «працює всесвіт». Але їх геніальність ані трішечки не допомагає їм спілкуватися з людьми, особливо з жінками. Все змінюється, коли по сусідству поселяється красуня Пенні.

Коли Леонард і Шелдон зустрічають Пенні, Леонард відразу ж починає цікавитися нею. Він бачить в спілкуванні з Пенні величезну перспективу … аж до любові, проте Шелдон розуміє, що мріям його друга не судилося збутися.
Варто також відзначити пару дивних друзів цих фізиків: Воловиця, який любить вживати фрази на різних мовах, включаючи російську, і Раджеш Кутраппалі, який втрачає дар мови при вигляді жінок.


Клініка

hq-wallpapers_ru_films_3851_1920x1200

(Весь серіал окрім 9-го сезону. На мою думку повний провал спроби повернення серіалу після двох років відсутності)

Відучившись чотири роки в медичній школі, Джон Доріан приходить працювати інтерном в клініку. Разом з ним тут же застосовуватиме отримані знання і його кращий друг з часів коледжу Кріс Терк. Не мають досвіду практичної роботи, молоді фахівці відразу ж занурюються в хаотичний світ життя лікарні

Комедія про Теда і про те, як він закохався. Всі неприємності починаються з того, що кращий друг Теда, Маршалл раптом зненацька повідомив, що він хоче зробити пропозицію своїй давній подрузі, Лілі, виховательці дитячого садка. На той час Тед розуміє, що йому потрібно докладати більше зусиль, якщо він дійсно сподівається знайти свою справжню любов. Допомагає йому в цих пошуках його друг Барні, переконаний холостяк, вічно зі своїм, іноді надто, думкою на все, що відбувається, зі схильністю до костюмів і вірним способом познайомитися з дівчатами. Коли Тед зустрічає Робін, він вирішує, що це любов з першого погляду, але у долі в запасі є дещо ще. Серіал представлений у формі розповіді в майбутньому.


Безсоромні

3gj9j6jj

Американський ремейк британського серіалу оповідає про навіженої багатодітній родині Галлагера і їх сусідів, які веселяться, потрапляють в найнеймовірніші ситуації і намагаються вижити в цьому світі всіма можливими засобами, але при цьому якомога менше працюючи.


Дробилка

drobilka-shlifovschik-1

Телевізійний адвокат Дін Сандерсон, що жив в Голлівуді, повертається до свого рідного містечка, вважаючи, що досвіду його роботи на телебаченні має бути достатньо для того, щоб управляти сімейної юридичною фірмою.


Буває і гірше

the-middle-8

Представляємо вам новий смішний і дотепний ситком з володаркою Еммі, Патрісією Хітон в головній ролі. Сім’я середнього достатку, Хекі, живе в самому серці Індіани та намагається з усіх сил триматися на плаву у вирі божевільних буднів. Цей серіальчік про нездійсненних очікуваннях і божевільних ідеях, про повсякденні невдачах і крихітних радощах дружини і матері трьох незвичайних діточок …


Вілфред

poster_wilfred

Сюжет будується навколо молодого чоловіка на ім’я Райан, який залицяється до дівчини – господинею пса на прізвисько Уілфред. Пес і молода людина не подобаються один одному з першого погляду. Справа ускладнюється тим, що замість собаки Райан бачить людину в собачому костюмі, який з ним розмовляє.


Блудлива Каліфорнія

83480ce9e89f5b9999622451b2c33ef8

1 сезон:
Відомий письменник Хенк Муді переживає творчу та особистісний криза. За п’ять років він не написав жодного рядка, позбувся жінки, яку любив, і остаточно загруз у вадах: марихуані, алкоголь і зв’язках-одноденки. Але він не втрачає надії знову знайти втрачену сім’ю, і повернутися до творчості.

2 сезон:
Популярний письменник Хенк Муді подолав творчий і особистісний криза. Він написав новий роман і повернув любов свого життя. І вони поїхали назустріч заходу, the end. Happy end. Але чи буває так в реальності? Чи зможе Хенк утримати своє щастя?

3 сезон:
Колись популярний письменник Хенк Муді знову переживає труднощі. Його книги більше не хочуть видавати, дружина поїхала в інший штат, дочка не звертає на нього уваги. Але Хенк намагається не сумувати і хапається за будь-який шанс, який дарує йому життя. Так що зустрічайте, професор Хенк Муді.

4 сезон:
Письменник Хенк Муді знову знаменитий! На цей раз він знаходиться в самому центрі скандалу. Його звинувачують в зґвалтуванні неповнолітньої і нападі. Сім’я відвернулася від нього. Але Хенк не сумує. Чи змусять його ці події задуматися і змінити нарешті своє життя?

5 сезон:
Пригоди блудливого письменника Хенка Муді тривають. На цей раз, через два роки, він повертається на сонячне узбережжя, щоб спрацюватися разом з екс репером RZA. І нехай за ці роки багато що змінилося, але тільки не старина Хенк …

6 сезон:
Хенк Муді на Бродвеї. Пригоди тривають. Чи перетвориться книга «Ця божевільна штучка на ім’я кохання» в рок-оперу? Чи зможе Хенк Муді оговтатися після того, що сталося в кінці 5 сезону? Нові пригоди і старі історії про життя Карен і Хенка.

7 Сезон:
Хенк Муді на телебаченні. Паралельно з новою кар’єрою він намагається розібратися в своїх відносини з Карен, новим дитиною та іншими сюприз. Заключний сезон серіалу. Чи зможе Хенк змінити своє життя і досягти бажаного?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *