<

Щодо зустрічі з представниками швейцарської компанії “Falco Swiss Sailling AG”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 16.01.2016 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 9

Маю думку, щодо зустрічі лідерів шахтарських профспілок, директорів шахт, керівників вугільної галузі Волині з представниками швейцарської компанії “Falco Swiss Sailling AG”, доречі дану зустріч організував міський голова Сапожніков. Тому можемо прямо стверджувати, що міський голова лобіює питання сугубо цієї фірми.

Так звані швейцарці, чому так звані бо там не було жодного швейцарця, що не може насторожувати. Гості зі швейцарського Харькова розповідали, що хочуть будувати завод по переробці вугілля на паливо, чи то на мазут, чи на соляру і готові вкладати мільярди євро в цей проек. Доречі ідентичні заводи були в Китаї та в звязку з екологічною загрозою піднебесна ріже ті заводи на металобрухт, короче вони себе не виправдали та надали екологічних збитків. Чого швейцарці не довіряють китайцям і вирішили викупити за безцінь один із заводів та чомусь не везуть його до швейцарії, а везуть в Україну до Нововолинська.

Я не проти інвестицій та я проти обману і маніпуляцій. Міський голова завважив на важливості розвитку робочих місць і занепаду вугільної галузі, я погоджуюсь тільки не в будь який спосіб. Тисячі робочих місць, чуєте тисячі, тепер хочу нагадати міському голові про Завод Оснастка тобто СТО, Оптовий ринок в районі шахти 4, торговий центр на повороті 15-того м-н, завод по переробці твердих побутових відходів, РМЗ, фабрика гофротари в Жовтневому, Віктор Борисович де ці всі проекти і робочі місця? Чи це не є чергова маячня і блеф? Гості зі швейцарського Харькова розповідали про зелену екологію, я їм не вірю.

Я як мешканець Нововолинська вимагаю незалежної експертизи від Польської держави, доречі полякам це питання повинно бути надто-цікавим, як державі яка перебуває в євросоюзі і дотримується всіх стандартів, що стосується екології і завод будувати хочуть, неподалік польського кордону. Чому поляки, а не наші, бо нашим також не довіряю, скомпроментували себе, а саме погрязли в хабарях і корупції.

Що стосується зеленої екології то ми вже маємо Кроноспан, який аж шкварчить зеленою екологічною чистотою. Тому громадські слухання, плюс представники екологи з Польші, плюс представити всіх реальних власників, як зі швейцарської сторони так із української чи будь якої іншої і найголовніше максимум прозорості.

Я наголошую, ми не проти інвестицій та ми не повинні стояти осторонь і спостерігати, бо нашим дітям тут жити. І хто, як не ми повинні думати за їхні блага, їхнє здоровя та за їхнє майбутнє.




коментарів: 9
  1. Про що ви пане Володимире? За правління 4-х місцевих, владних команд міського голови В.Сапожнікова відбулося скорочення робочих місць, приблизно від 8 до 10 тисяч. Зупинилася робота низки промислових підприємств, які закрились. Скоротилася у 2 рази кількість ліжкомісць у ЦМЛ. Розпочалася, очевидно, епідемія СНІДу. Збільшилась, у рази, кількість наркоманів. Були продані чи подаровані комусь (ніхто про це не знає) школа, дитячі садки і земля біля них зі спорудами господарського призначення. І так далі. Тільки сліпий та глухий не бачить і не чує.

    • Анатоль, то усе пусті слова, потрібні факти.Скільки вже десятків років ви це кажете, але громада вам не вірить та обирає Віктора Борисовича. слова що не підкріплені фактами то дурня

      • Пасучи мене на сторінках інтернетвидань за гроші, які ви отримуєте за цю “роботу”, ви “забуваєте” щоразу, що ваш “господар” обраний абсолютною меншістю голосів виборців Нововолинська – трохи більше 8 000 із 42 000. І угніздився він уп’яте на посаду міського голови завдяки недосконалому виборчому законодавству держави, пенсіонерам-“совкам” та молоді, яка будучи розчарованою у вашому “патроні”, не прийшла голосувати.

        • А ви хіба не “совок”, товарстч Анатоль. У комсомолі витанцьовували польки, начальничком були мелкім. Щоб ви знали молодь-це майбутнє України!

  2. Дуже цікаво спостерігати за дискусіями Анатоля і Гостя.
    Вичисліть, хто то, і запросіть на прямий ефір!

  3. Хочу подякувати Володимиру Власюку за те,що він висвітлює реальну проблему ,яку нам підносять міська влада, незалежні профспілки, та вся їхня робоча група з недобитків Волинь-Вугілля під виглядом солодкої цукерочки із Швейцарії. І хочу сказати ,тобто поправити Володимира Власюка ,що у Китаї немає подібних заводів , а тільки в Північній Монголії,яким володіють китайці. Густота населення в Північній Монголії складає одна людина на 50 км² , тобто китайці збудували завод , який нагадує водневу бомбу великих розмірів..(та екологічну катастрофу великих розмірів) в Північній Монголії ,яка нагадує пустелю , а не в себе в Китаї.На переробку 1 тонни вугілля за підрахунками Німецьких вчених потрібно близько 6-8 тонн води,мазут,та водяний пар,розігрітий до температури 350-500°,щоб видобути водень з цієї масси. При видобутку однієї тонни синтетичного пального утворюється 2 тонни вуглекислого газу , яким потім ми маємо дихати , тому є всі підстави вважати , що данний завод-це майбутні онко-хвороби,та недуги ,які хочуть подарувати жителям Нововолинська.На мою думку в будівництві цього екологічного лиха ,а не заводу є заінтересовані особи , або ж група осіб ,яким пообіцяли мільйони за проштовхування інтересів будівництва цього горе-заводу і входять до робочої групи по цьому питанні. Ото ж всім жителям міста Нововолинськ слід уважно спостерігати за процессом проштовхування заінтересованими особами будівництва цього екологічного лиха. Шановні Нововолинці доля та здоров’я вас та ваших дітей у ваших руках!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *